PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489280}

X-Men: Pierwsza klasa

X-Men: First Class
2011
7,3 180 tys. ocen
7,3 10 1 179507
7,4 62 krytyków
X-Men: Pierwsza klasa
powrót do forum filmu X-Men: Pierwsza klasa

najgorsza produkcja X-men'ow, Wolwerin byl chyba pokazany tylko dla tego aby nie
stracic glownego bohatera, nuda przez caly film, cyklop z klaty strzela to co to za cyklop.
a gdzie burza? obsada w miare trafiona ale slabo zagrane role, nuda nuda nuda nuda
nuda nuda 2/10

ocenił(a) film na 8
SextoN

Hahahaha...
Czy Ty wiesz co oznacza reboot/prequel? Geniuszu tam nie miało być ani Wolverina, ani Cyklopa, ani Storm. I nie było! To nawet cyklop nie był.

ocenił(a) film na 8
Dealric

Akurat był Wolverine. Cyklop i Storm też byli.

ocenił(a) film na 8
PawelM

eee 3 sekundy Wolverine'a i prawdopodobnie po 1-2 sekundach Storm i Cyklopa. Tutaj cieżko mówić o obecności tych postaciach w filmie. Jakby pokazali zdjecie cyklopa to też możnaby powiedzieć, że był?

ocenił(a) film na 8
Dealric

równie dobrze można stwierdzić, że w filmie nie było agentów FBI, bo np ojciec Strykera też na ekranie był kilka sekund

ocenił(a) film na 9
PawelM

Bo nie było agentów FBI, byli CIA. Ojciec Strykera był w 3 scenach, a Storm (o ile to była ona) w 3 sekundach max.

ocenił(a) film na 8
deamon82

Fakt, mój błąd. Ale inni agenci byli tylko przez moment. I że byli tylko w 3 sekundach to nie znaczy, że ich nie było.

ocenił(a) film na 10
deamon82

A gdzie dokładniej ten ojciec był? Bo go przegapiłam :( (mój błąd).

ocenił(a) film na 9
Rachel3

Siedział przy stole, gdy Charles opowiadał, że jest telapatą i mówił agentom CIA o czym myślą. Powiedział, że mógłby zapytać agenta Strykera o syna Williama. Ojciec Strykera stał za szybą, gdy więziona była Emma Frost, a także siedział przy stole gdzie obradowały najważniejsze szychy rządowe USA. Był pierwszym, który opowiedział się za zbombardowaniem wyspy, wraz z poświęceniem Moiry.

PawelM

tylko Wolverine. Nie było Cyklopa ani Storm, z pewnością pomyliłeś ich z Havokiem i Emmą Frost

ocenił(a) film na 8
agenais

Były przebłyski jak Xavier cerebro używał to były dzieci pasujące jako Scott i Ororo.

ocenił(a) film na 10
SextoN

Jesteś jakiś dziwny.Zgadzam się z wypowiedzią Dealrica.A co do tych ról też sie z tobą nie zgadzam.Role były zagrane bardzo dobrze i obsada też była trafiona.Dziękuje.

ocenił(a) film na 10
SextoN

Z tego co wiem wyjdzie kolejna część prequelu. w niej mają zostać pokazane losy strom i cyklop i reszta. a co do ciebie "SextoN" to czy nie masz z słowem "sex" przykrych wspomnień z dzieciństwa ? Bo naprawdę wszystko na to wskazuje!

ocenił(a) film na 8
SextoN

jak Ci nie pasuje, to nakręć własny film. zobaczymy co tobie wyjdzie, geniuszu. lol. D:

gdzieś Ty tam chciał szukać Storm i Cyklopa? wiesz w ogóle o czym jest Pierwsza Klasa? bo chyba nie bardzo.

ocenił(a) film na 9
SextoN

Chłopie, akcja z wolverinem to najlepsza akcja w filmie.... Ale jak widać za dużego pojęcia o całej serii nie masz