Chodzi mi o to ,że Magneto wyrzuca Logana do Wody i ten idzie na dno . Potem widzimy ,że jednak
wszystko potoczyło się jak się potoczyć miało i Logan wraca do Siebie a tam witają go Profesor
,Storm i reszta Mutanciontek . To skoro wrócił do Siebie to z Jakiej Paki Mystic wyławia go z wody
wraz z wojskiem . To po prostu nie pasuje . Jeżeli Logan [ ten prawdziwy z tamtych czasów gdzieś
tam sobie był to skąd raptem się pod tą wodą wziął ] Wiem wywody robię .
Obejrzałem raz jeszcze i już wszystko zrozumiałem. Przepraszam tylko za zbędne założenie postu . Widzę ,że w kolejnym filmie zobaczmy Apokalipsa . Może być Ciekawie.
Swoją drogą właśnie skończyłem wałkować Kreskówkę z Dzieciństwa ,, X Men Ewolucja '' i tak sobie pomyślałem ,że fajnie by było gdyby zrobili właśnie film na podstawie tej kreskówki . Z tym ,że wszystko od podstaw : Nowi aktorzy , W sumie tylko Profesor mógłby zostać bo ta rola świetnie pasuje do pana Patrick'a . Chciałbym zobaczyć w Instytucje takie postacie jak : Nightcrawler , Spyke , Rogue , moją ukochaną
Shadowcat [oczywiście pojawia się chyba w dwóch filmach ] .
I teraz taka moja fabuła : W sumie jak w pierwszym odcinku kreskówki [ Profesor wynajduje kilka osób u których Gen X dał o sobie znać ] . Potem np X Meni mogli by rywalizować z Bractwem [ którym to przewodzi Mystique ] . Oczywiście marzę by w końcu w którejś Części był ukazany Gambit [ w płaczu i z kijem jak to było w kreskówkach ] a nie jakieś czupiradło które w Genezie Wolverina było przez chwilę .
A to już Kwestia Gustu :) Bardziej uważam ,że ta z 1992 roku miała gorszą kreskę . Mnie nie podoba się kreska w Wolverine and the X-Men '' . :)