X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

Magneto

ocenił(a) film na 10

Ciekawe jak Magneto odzyska swoje moce? Czy ktoś kto zna komiksy może mógłby wyjaśnić?

ocenił(a) film na 7
MateuszS2010

Magneto odzyska moce ponieważ lekarstwo odbierało moce tylko na jakiś czas.Pod koniec x men 3 było przecież widać jak poruszał pionkiem. Tak więc ci co zażyli lekarstwo póżniej je odzyskają

ocenił(a) film na 10
mukao2

Świetnie, to może jest jeszcze szanse że Mystique powróci.

ocenił(a) film na 8
mukao2

Myślę, że nie do końca. Mystique nie odzyskała mocy mimo upływu czasu, a nawet za odrzucenie doniosła na Magneto. Myślę, że Magneto odzyskał moc ponieważ mutacja w jego przypadku była silniejsza od innych i dlatego lek odebrał mu moc na jakiś czas. W końcu nie bez powodu jest podział na klasy.

użytkownik usunięty
darek_sith

W obsadzie jest Mistique, ale ta młoda :/ Chociaż sama Bestia w "Pierwszej klasie" powiedział, że Mistique jako 40-latka będzie wyglądała jako nastolatka ;p Ale przecież mają powrócić w przeszłość, aby zmienić przyszłość, tak? Ja myślę, że "stara" Mistique będzie miała moc :D Mam nadzieję, że zrozumieliście xD Ale nie czytałem x-menów, tylko kreskówki jako dzieciak oglądałem, więc pewnie się mylę.
Rogue natomiast odzyska moc, bo jest w obsadzie. To myślę, że jest pewne.
Zastanawia mnie Cyklop, który raczej już nie powróci. Havok będzie, ale ja chyba wolę Cyklopa :/

ocenił(a) film na 7
darek_sith

Być może Mystique powróci wraz z Apocalypsem

MateuszS2010

Chociażby normalnie.

ocenił(a) film na 10
MateuszS2010

Ano tak, że źródłem leku był Leech, który ,,wyłączał' czyjąś moc tylko w swoim otoczeniu, a nie na zawsze, więc lek też nie działa na stałe. Jako, że Magneto jest jednym z najpotężniejszych mutantów, jemu moc wróciła szybko, już na koniec X3 ruszał piokiem z metalową podstawką.