Ciekawe jak Magneto odzyska swoje moce? Czy ktoś kto zna komiksy może mógłby wyjaśnić?
Magneto odzyska moce ponieważ lekarstwo odbierało moce tylko na jakiś czas.Pod koniec x men 3 było przecież widać jak poruszał pionkiem. Tak więc ci co zażyli lekarstwo póżniej je odzyskają
Myślę, że nie do końca. Mystique nie odzyskała mocy mimo upływu czasu, a nawet za odrzucenie doniosła na Magneto. Myślę, że Magneto odzyskał moc ponieważ mutacja w jego przypadku była silniejsza od innych i dlatego lek odebrał mu moc na jakiś czas. W końcu nie bez powodu jest podział na klasy.
W obsadzie jest Mistique, ale ta młoda :/ Chociaż sama Bestia w "Pierwszej klasie" powiedział, że Mistique jako 40-latka będzie wyglądała jako nastolatka ;p Ale przecież mają powrócić w przeszłość, aby zmienić przyszłość, tak? Ja myślę, że "stara" Mistique będzie miała moc :D Mam nadzieję, że zrozumieliście xD Ale nie czytałem x-menów, tylko kreskówki jako dzieciak oglądałem, więc pewnie się mylę.
Rogue natomiast odzyska moc, bo jest w obsadzie. To myślę, że jest pewne.
Zastanawia mnie Cyklop, który raczej już nie powróci. Havok będzie, ale ja chyba wolę Cyklopa :/