X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

Plakat

ocenił(a) film na 8

Plakat jest super , robi wrażenie

ocenił(a) film na 8
Konrado96

Podpisuję się pod tą wypowiedzią. Genialny w swojej prostocie.

rynsztof

Też się podpisuje, chociaż dużo bardziej podoba mi się ten z Magneto (tak jakoś lepiej twarze na siebie nachodzą).

Konrado96

Super?To jest najwieksza zajebistość na całym świacieeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!Magneto i profesorek zrobili se zdjęcie i namalowali na nim xa, mega zajebistość.

BIOLLANTE

Ale zdajesz sobie sprawę z tego, że to jest Magneto i Magneto?

Matt_888

Nooooooooooo

ocenił(a) film na 7
Konrado96

Plakaty rzeczywiście dobre. W ogóle mam duże nadzieje na ten film, choć fanem X-Menów nie jestem. Ale nie schodząc z tematu; kiedy zobaczyłem Jackmana na tym plakacie, to pierwsze co mi do głowy przyszło, że WRESZCIE będzie do tej roli pasował w 100%. Wiem, że we wcześniejszych filmach też pasował i w zasadzie jest przez wielu uważany za idealne ucieleśnienie Rosomaka. Ale jednak mnie zawsze uderzała ta jego lekka nieporadność na planie i takie chłopięce zacięcie, jeśli chodziło o wygląd. Teraz, z wiekiem znaczonym paroma zmarszczkami, doświadczeniem i charyzmą w jaką urósł przez te parę lat, może w roli Wolverine'a sprawdzić się TOTALNIE. Ale to tylko moja skromna opinia.

ocenił(a) film na 10
Nielatek

Wkroczył w okres gdzie idealnie pasuje do grania Logana, w 2000 był zdecydowanie za młody.
W ,,The Wolverine" pokazał klasę.