X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169499
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

Orientuje się ktoś kiedy się pojawi taka wersja ?? Czekam na DVD, ale jak mam wydać teraz prawie
50 zł a potem się pojawi wersja rozszerzona to wole zaczekac na nią.

Mateo_SF

http://www.filmweb.pl/news/Przesz%C5%82o%C5%9B%C4%87+nadejdzie+raz+jeszcze+-+w+k inach+i+re%C5%BCyserskiej+wersji-106627

ocenił(a) film na 10
Ally84

Kurcze nie napisali dokładnej daty, ciekawe kiedy to dokładnie wyjdzie, nie cierpie takich zabiegów :/

Mateo_SF

nie piszą dokładnie, bo w razie przesunięć w czasie mogą wybronić się tym, ze przecież konkretnej daty nie podali

Mateo_SF

Najpierw będzie wersja na dvd ta co była w kinach w tym roku a ta nowa na dvd będzie za jakiś czas . Na dvd max jest podane ze 30 września na dvd wychodzi film

ocenił(a) film na 10
scorpion6

No tak, wersja zwykła jest podana na dvdmaxie, już to widziałem, mi się rozchodzi kiedy wypuszczą reżyserską.

Mateo_SF

Ponoć w następnym roku wersja reżyserska ma być w kinach, więc na wersję rozszerzoną DVD/Blu-ray jeszcze sobie poczekamy... a nawet nie wiadomo, czy będzie w Polsce.

ocenił(a) film na 10
Mateo_SF

Lepiej jakby na DVD od razu wydali te wersje reżyserską a tak trzeba czekać i nie wiadomo czy tez u nas w Polsce jest na co.

ocenił(a) film na 9
Ingrid_Fox

Dla nas lepiej dla biznesmenów raczej nie bo nie zarobili by a tak będzie wersja na dvd z dubbingiem zarobią potem z lektorem zarobią a potem może wersja rozszerzona i też zarobią tak się kasę robi.