X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169494
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

Ciekawi mnie jak zrobią Sentinele, czy będą się wzorować na :
- wygląd z S men Ewolucja:
http://www.geocities.ws/guerramutante/sentinela.jpg

-wygląd z X Men TAS
http://the400club.org/wp-content/uploads/2011/07/sentinel.jpg

czy dostaniemy Hybrydę Galactusa i jakiegoś Transformersa

katedra

A może takie jak w X-Men: The Last Stand?

ocenił(a) film na 7
Grievous

hmm w sumie oprócz głowy tam nie było nic pokazane

ocenił(a) film na 6
katedra

Te z X:LS były raczej kiepskawe. Skoro ma to być X:FC czyli początki najlepiej, żeby odwzorowali klasycznych sentineli a najbliżej im było w X:TAS. Nie mówiąc już, że powinni wzorować się po prostu na pierwszych numerach zeszytów uncanny i kropka :) Ew. jeżeli pokuszą się o dwie alternatywne wersje ( akcja powinna dotyczyć sentineli z przeszłości - pierwsze modele i z przyszłości) to mogą coś tam pokombinować, nawet na siłę nimroda wsadzić :)

Miejmy nadzieję, że nie spaprają tematu doszczętnie.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
mprzywoski1983

Była mowa o porównaniu do Terminatora, to Nimroda brałbym jak najbardziej pod uwagę.

ocenił(a) film na 6
deamon82

No tak w przypadku sentineli z przyszłej linii czasowej i "akcji" dziejącej się w przyszłości przewijający się nimrod byłby nawet dobrym rozwiązaniem + ew. gdzieś tam w tle na nieboskłonie latające całe grupy klasycznych (czytaj - większych) klasycznych strażników. Tak puszczając wodze fantazji...kto wie może pokarzą różne modele bojowe sentineli występujące np w astonishing z tego co pamiętam (w aferze z casandrom m. in.).

katedra

W x3 była głowa, ale całość Sentineli była pokazana w prequelu filmu - X-Men: Official Game i muszę przyznać że jest to bardzo dobry design.

katedra

mi się bardziej podoba ta wersja z Ewolucji :)

ocenił(a) film na 10
wort801

W Ewolucji przekombinowana dziecinada, niech dadzą klasyka z TAS.

deamon82

no może i tak ale z tas trochę są już za stare :) czegoś bardziej nowoczesnego ja bym chciał :)

ocenił(a) film na 10
wort801

To dadzą Nimroda i będzie nowocześniej.

ocenił(a) film na 7
katedra

A jak w komiksach było z ich uzbrojeniem? wiem,że w TAS mieli lasery i działa w rękach oraz oczach i stalową linę do pętania mutantów. Coś jeszcze?

ocenił(a) film na 10
katedra

Różne wersje Sentineli, różne uzbrojenie.
Choćby nie wiem jakie miały uzbrojenie, najbardziej zaawansowaną formą jest Nimrod.