Otóż jeszcze nieoglądałem wersji która krąży po internecie ale widziałem screeny z filmu, i jedna rzecz mnie intryguje, mianowicie w trailerze deadpool, wygląda normalnie ale znalazłem fote gdzie deadpool jest łysy, nie ma nawet brwi, na całym ciele ma różne znaki wokół oczu czerwone otoczni, a usta jakby były zaklejone jego własną skórą, oto link, jest to gif czekajcie do końca i zobaczycie...
http://i40.tinypic.com/2efqrep.jpg
Ten na końcu to Weapon XI, broń do której Logan jest jako to określił Stryker ,,piece of the puzzle".
Macie i odemnie
http://img23.imageshack.us/img23/673/devisexmenavi4.jpg
http://img23.imageshack.us/img23/7423/devisexmenavi5.jpg
Jak to jest Deadpool, to miodzio gratulacje dla scenarzystów, koleś który słynoł z sypania głupimi textami tutaj nie gada nic bo ma zaszyte usta nie wiadomo po co ;P
Jeszcze ten motyw ze straceniem pamieci przez Logana nosz ja pierdole ...
ale wy jestescie dziecka omg ... po tych zdjeciach odrazu mozna sie domyslic co to jest .. napewno nie deadpool bo nie ten aktor ... a kto to jest hmm znajac bujna fantazje scenarzysty i wogole to co widac na zdjeciach jest to jakis munat zrobiony z polaczonych dna inny mutantow na jednym wali z oczu laserem byl wogole ktos taki w komiksie :O ...
Może są odważni co się przyznają że oglądali już Workprinta? bo pada tu dużo danych których nigdzie nie można znaleźć i spojlery walk. Więc jednak zdradziliście Logana i obejrzeliście tego Worka?
To niestety jest Deadpool, a powiem więcej pod koniec filmu Stryker mówi nawet że to UWAGA ... jego syn.
Szkoda.
Chyba nie zrozumiałeś co Stryker mówiąc te słowa miał na myśli, albo nie oglądałeś X-Men 2. Nazwał broń idealną - Weapon XI swoim synem, bo nie uznawał Jasona za syna, którego widać było jak trzymał w jakiejś komorze chłodniczej.
A odnośnie Deadpoola, nic nie ma mowy o nim w tym workpricnice i dlatego dokręcono sceny z Reynoldsem. Wilson staje się Weapon XI, jeśli to wogóle jest Wilson, tego dowiemy się po dokręconych scenach w maju.
No może sorki ale przecież Stryker nienawidził wszystkich mutantów więc dlaczego jednego mutanta miał zastąpic innym.
Stworzył swojego wymarzonego syna, bo rodzonego nienawidził za śmierć żony. Weapon XI miał być jego bronią, ale że się nie powiodło to zajął się eksperymentami na swoim synku, czego efekt widać w X2.
mnie interesuje jeszcze jedna rzecz, w x-men 2 we wspomnieniach wolviego, widać że gdy wszczepili mu adamantium cierpiał jak cholera i był zszokowany, jednak w x-men origins, wolverine sam poddaje się tej operacji, bo jeśli się nie mylę chce pokonać victora czyli szablozębnego(dokładnie nie wiem więc proszę odrazu na mnie nie naskakiwać)ale usłyszał ze chcą mu usunąć pamięć i sie troszkę zdenerwował.
Zszokowany to był, że miał metalowe pazury zamiast zwykłych, a do projektu sam się zgłosił, było o tym w X2, gdy Wolverine przywiązywał Strykera do helikoptera. W origins nie podoba mi się to skrócenie projektu, nie widać tego bólu na twarzy Logana.
Soeey ale w X2 nie tyle był zszokowany bo widzimy że gdy wyszedł z tej wody zrobił rozróbe za pomocą nowych pazurów...
a tak z innej beczki to podoba mi się początek filmu kiedy Logan i Victor uczestniczą w 3 lub 4 wojnach(dokładnie nie wiem) naprawdę świetny pomysł
No sorry jeśli zdradzam się scena w windzie wymiata, deadpool rulez, ale jak dla mnie dobra scena przy ognisku kiedy logan jimmy :P odchodzi od weapons x...
SPOILER SPOILER!!!
Mam pytanie czy ktoś oglądał w wersjo workpoint d sceny po napisach, jedna to scena z Stryker'em ,a druga to kiedy Logan jest w Japonii, to niezły pomysł na kontynuację, bo jak ktoś czytał komiksy to wie...
Smutna wiadomość to ta, że jednak koleś mający 4 moce i katany w dłoniach to DEADPOOL, ale nie jest tak źle wydaje mi się że był to jakiś klon, dlaczego: po 1, aka DEADPOOL ginie poprzez ucięcie głowy przez Wolviego, a jak wiemy studio miało chęć nakręcić solowy występ Deadpool'a a jak wiemy choć Deadpool miał moce regeneracyjne to nie aż takie by naprawić sobie ŁEB, miejmy nadzieje że to nie był prawdziwy DEADPOOL...
No pomyliłeś się w kilku kwestiach niestety. Deadpool'owy spin-off to w tej chwili tylko takie gadanie dla rozgłosu, nie ma w tym żadnych pieniędzy. Raynolds sam zresztą mówił, żeby jeszcze się tym nie podniecać. Druga sprawa: akurat Deadpool już miał odcinaną głowę w komiksie i żeby było zabawnie właśnie przez Logana :) Oczywiście jak będą chcieli nakręcić film Deadpool to na pewno jakąś bajkę o klonach wymyślą, ale po tym jak został przedstawiony w tym filmie, spodziewam się raczej małego zainteresowania postacią.
Yo Ostatnia scena... Głowa deadpoola leży obok jego,zasypanego ciała bez zaszytych ust i mówi ciiiiiiiiiiii?Trochę to dziwne ,ale pamiętajmy ,że on jest psychiczny,nie widać podobieństwa? A może przestał mieć możliwość strzelania laserami i nie wysuwał mieczy z rąk... Zrobił sobie czarno-czerwony kostium i używał mieczy i pistoletów by zabijać? Kto na to wpadł........ raczej nikt.
Nigdy się tak nie cieszyłem z bycia w błędzie :) Ale DOFP wyrzuciło z kanonu całą genezę, więc po części też miałem rację - z tego starego filmowego deadpool'a już niewiele dało się zrobić. Z gówna bicza nie ukręcisz :)
Oglądałem wszystkie części X menów i wolver'ajnów, i w filmie DOFP, wolverine skoczył w przeszłość (ale nie aż tak wstecz, przed akcją w filmie ,,x men geneza wolverine,, - tak mi się wydaje) a więc ,,ten gorszy,, deadpool powinien nadal istnieć, a druga rzecz, to w DOFP wolverine zostaje znaleziony w wodzie, czyli co, będą dwa wolveriny ?
PS: Mam 20 lat, ale pogubiłem się w tej całej serii już, a mam zamiar ją obejrzeć po raz kolejny. Jeśli mógł byś, to wyjaśnij mi to.
za granicą fani też się już wypowiedzieli
http://i652.photobucket.com/albums/uu242/IcantBserious/FoxSiG.png
Yo Ostatnia scena... Głowa deadpoola leży obok jego,zasypanego ciała bez zaszytych ust i mówi ciiiiiiiiiiii?Trochę to dziwne ,ale pamiętajmy ,że on jest psychiczny,nie widać podobieństwa? A może przestał mieć możliwość strzelania laserami i nie wysuwał mieczy z rąk... Zrobił sobie czarno-czerwony kostium i używał mieczy i pistoletów by zabijać? Kto na to wpadł........ raczej nikt.
Po pierwsze deadpool nie jest psychiczny a po drugie nikt by nie wpadł na to ponieważ byłoby to bez sensu.
Deadpool w tym filmie to kpiny z tej genialnej postaci, niech reżyser zginie gdzies i nie kreci więcej filmów
Tak się właśnie zastanawiam czy chociaż jedna z osób wypowiadających się czytała komiks. Czy chociaż miała w rękach. Ech... Przed filmem powinna być plansza ostrzegawcza "postacie filmowe nie mają nic wspólnego z komiksem i mogą silnie urazić czytelników".