On jak nikt pasuje do roli Wolwerina. Wyobrażcie sobie że Jackmana miałby zastąpić Brad Pitt??? To by była dopiero tragedia...
FUJ!!! Brad Pitt?! ŁEEEEEE. Nie mówię że jest brzydki, ale nie pasuje do tej roli. Albo wyobraź sobie George'a Clooney'a w tej roli :P
Najbardziej to pasuje Jack Nicholson. Jackman jest za młody na tą rolę.
Obejrzyjcie ,,Wilkołaka", a sami zobaczycie Logana wyjętego prosto z komiksu.
Zgadzam sie z Demonem. Nicholson wygląda jak Wolverine prosto z komiksu. A może wyglądał... Troszke jednak za stary już na te role by był:/
Co do Clooneya. Jako Gambit moim zdaniem byłby idealny...
Kto jeszcze za Wolverina? Hmmm. Hugo Weaving (czy jak to sie tam pisze),Agent Smith z Matrixa. Pasowałby tu również....
A z Polaków ... Hmm Radek Pazura by w sumie pasował ;]
Moim zdaniem prawie każdy mógłby zagrać, sorki - być podobnym, po doczepieniu bokobrodów i po postawieniue fryzu ala Rosomak. Ostatnio oglądałem Until Death i nie uwierzycie - Jean Cloude van Damme to Wolverine żywcem wyjęty z kart komiksu:)
A tu screen - w jednej ze scen wyglądał jescze lepiej, gdy był zachlany w barze i włosy ułożyły mu się "do góry z rogami". Precz z Jackmanem!!
http://www.actuacine.net/2006/photos/til2-big.jpg
Hmmm troszke sie z Toba zgadzam co do 'kazdego jako Logana' - patrzcie na Epic Movie - przeciez to ten sam ciec z 'Wyscigu szczurow' ktory mial przebity jezyk i seplenil...a tu ucharakteryzowany tez byl niczego sobie... jednak po trylogii wszyscy sa przyzwyczajeni do Hugha i obstaje przy tym ze on powinien dalej grac Wolviego...Poza tym to utalentowany aktor (Prestiz).
Wolverine,nie mogę się doczekać tego filmu,mam nadzieję że to nie będzie kolejna amerykańska nafaszerowana efektami papka bez klimatu jakich jest moim zdaniem za dużo.Co do głównej roli to pan Jackman mi jak najbardziej pasuje.Van Damme'a czy Pitta w tej roli nie chcę sobie wyobrażać :))Pozdro!
A co powiecie na Mela Gibsona w roli Wolverina?On ma ten błysk szaleństwa w oczach(Zabójcza broń, Godzina zemsty). Myśle że po odpowiedniej charakteryzacji byłby świetnym Loganem. Chociaż Hugh też świetnie pasuje do tej roli.
gdzie tam mel gibson?! oszalales chyba...nickolson by pasowal idealnie bgdyby byl o te 30 lat mlodszy:D ale jackam jest niezly i wg mnie na czas dzisiejszy nie zastapiony
Najbardziej pod względem wyglądu do roli Wolverina pasuje Dougray Scott, który miał zresztą pierwotnie go zagrać ale wolał wystapić w badziewiu Mission: Imposiblle 2.
Po tym zdjęciu co lukaszzzz wstawił to moim zdaniem jednak kazdy wolverina mógłby grać:P http://www.actuacine.net/2006/photos/til2-big.jpg
Toż to apokalipsa.... ;p
Zgadzam się, Dougray Scott także nadawał by się do tej roli, chociaz w tej chwili nie wyobrażam sobie, aby ktoś mógł zastąpić Jackmana.
hugh pasuje idealnie, hally berry tez ale icemen jest dziwny. kogo widzicie w rolach gambita i emmy frost. ja mysle ze za emme m,oglaby sluzycc scarlet johanson a za gambita?? cloney.