PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214307}

X-Men Geneza: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine
2009
7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 176903
4,3 45 krytyków
X-Men Geneza: Wolverine
powrót do forum filmu X-Men Geneza: Wolverine

Uwaga, będzie! I nie chodzi mi o Wade'a Wilsona, lecz Deadpoola - oszpeconego gościa w czerwonych gatkach! Proszę: http://www.filmschoolrejects.com/news/x-men-origins-wolverine-screws-up-deadpool .php Już się nie mogę doczekać. :D

Quetzalc0atl

ale dlaczego reynolds? :O jakos ten gosc nie bardzo mi pasuje, zawsze utożsamiałem go z komediami

ocenił(a) film na 6
Quetzalc0atl

co ty nie może być?
a link który dałeś to do zabawek firmy Hasbro, która stworzyła je na podstawie jakichś plotek, pisano już o tym

deamon82

hehe xD gdyby nie autor to nigdy byśmy sie nie dowiedzieli że bedzie deadpool czy gambit

ocenił(a) film na 6
rpd0

.a w obsadę to ciężko luknąć? jakiś 16letni dzieciak ma takie kontakty i jest tak wiarygodny, że wierzysz mu na słowo, come on :|

diana6echo

hah, przecież to była ironia :P

ocenił(a) film na 4
Quetzalc0atl

kurde...wolałbym deadpoola w masce i ze spluwami.
tak to wygląda, jak jakiś koleś z "doomsaday"

ocenił(a) film na 8
millekk

Że co to ma być Deadpool. W zwiastunie jest najpierw pokazany Wade Wilson jeszcze nie oszpecony i bez maski a w drugim zwiastunie na co wskazuje lalka z linku z pierwszego postu bardzo się zmienił jest już oszpecony ALE MA SZPONY WYSUWAJĄCE SIĘ Z DŁONI I STRZELA PROMIENIAMI Z OCZU JAK CYKLPOPS a to już mi się nie podoba. Myślałem że ten koleś oszpecony to jakiś inny mutant który był królikiem doświadczalnym.
A jak wiemy Deadpool był oszpecony od początku znaczy jak trafił do Weapon X, nigdy nie był poważnym człowiekiem z dziwacznym poczuciem humoru, nie jest mutantem, a jedyną zdolność jaką miał to zdolność leczenia jak u Logana którą zresztą dostał w wyniku eksperymentu od Wolviego właśnie.
Czemu oni muszą zmieniać film w stosunku do komiksu aż tak bardzo?

ocenił(a) film na 8
millekk

Że co to ma być Deadpool. W zwiastunie jest najpierw pokazany Wade Wilson jeszcze nie oszpecony i bez maski a w drugim zwiastunie na co wskazuje lalka z linku z pierwszego postu bardzo się zmienił jest już oszpecony ALE MA SZPONY WYSUWAJĄCE SIĘ Z DŁONI I STRZELA PROMIENIAMI Z OCZU JAK CYKLPOPS a to już mi się nie podoba. Myślałem że ten koleś oszpecony to jakiś inny mutant który był królikiem doświadczalnym.
A jak wiemy Deadpool był oszpecony od początku znaczy jak trafił do Weapon X, nigdy nie był poważnym człowiekiem z dziwacznym poczuciem humoru, nie jest mutantem, a jedyną zdolność jaką miał to zdolność leczenia jak u Logana którą zresztą dostał w wyniku eksperymentu od Wolviego właśnie.
Czemu oni muszą zmieniać film w stosunku do komiksu aż tak bardzo?