Tym razem DiCaprio przeszedł samego siebie. Jest to jeden z tych nielicznych filmów, gdzie rola, którą grał w 100% do niego pasowała. Hanks natomiast po raz kolejny udowodnił, że grę pozytywnych nieudaczników ma opanowaną do perfekcji (i chwała mu za to). Film jest szalenie ciekawy, ale nie rozumiem dlaczego wrzucono go do kategorii 'komedia'... Jest to co najmniej dziwne, zwłaszcza, że 'Złap mnie...' oparte jest na faktach, zaś głównemu bohaterowi wcale tak do śmiechu nie było. No ale mniejsza o to... Film jest rewelacyjny i polecam go każdemu, a Leo zagrał w nim po prostu genialnie. 9+/10
Bardzo dobra opinia, zgadzam się z nią w 100%. Film jest naprawdę ciekawy i Di Caprio naprawdę bardzo dobrze gra.
Właśnie. Obejrzałam ten film, wchodzę na FW a tu "komedia kryminalna". WTF? Sorry, ale ja co najwyżej się uśmiechnęłam.
Też się dziwię. Przecież to nie komedia kryminalna a dramat obyczajowy z odrobiną inteligentnego humoru.
film naprawde niezly.
nie raz sie usmiechnelam do siebie- szczegolnie jak hanks opowiadal zart:P
powiem wiecej: Leo ostatnimi czasy gra w naprawde dobrych filmach jak np. wyspa tajemnic,
i udowodnil ze nie jest typem aktora jednego filmu<wiadomo o jaki chodzi:D>
polecam:D
Film naprawdę niezły, ale książka jest dużo lepsza. Polecam ją przeczytac, znacznie różni się od filmu. A gra Leo naprawdę perfekcyjna, tak jak w ostatnich kilku filmach.