myslalam ze bedzie kolejna dicapriowska tandeta, ale sie pomylilam :)
jestem bardzo pozytywnie zaskoczona,8/10
a którą role DiCaprio uwazasz za tandetną?? a moze filmy w których grał sa twoim zdaniem tandetne? Uwazasz ze takie filmy jak Co gryzie Gilberta.., Chłopiecy swiat, Krwawy diament, Aviator itd są dicapriowska tandetą? po prostu rece opadaja jak sie czyta takie bzdury
Dokładnie, to jakieś chore zaczyna się robic. Oki, można nie lubic kogoś, ale czy to zaraz znaczy, że ta osoba jest złym artystą?????????????
O boże <ale Cyanide nie wie, ze Dayah ma w kieszeni paralizator i używa go i w tym momencie Cyanide, kochana nie-ignorantka lezy sztywno z malointeligentmym usmiechem ma ustach>
pozdrawiam ;*
coz byc moze nie jestem tak inteligentna jak ty. HAHAHAAHAHAH to wlasnie swiadczy o tym ze musisz byc biedna i niekochana osoba ktora wyzywa sie na innych, byc moze pozostala jakas trauma z dziecinstwa... Teraz Cyanide nie ma nic innego do roboty jak tylko wymyslanie coraz to inteligentniejszych i blyskotliwszych wypowiedzi. brawo! brawo!
Oh kurcze, NIEZLA JESTES, gdzie konczylas studia? Oczywiscie kierunek PSYCHOLOGIA jak mniemam? Z takimi inteligentami nawet nie mam szans w zadnej dyspucie, dowalisz mi, pojedziesz, zmieszasz z JEZCZMIENIEM i jarzebina i na koniec potniesz cegla, lubisz tak co? Aszzz Ty sprosnico!
Buehahheduehuhhhaushduhufrhhfuhrehhahhahsuhduehvurvhhhahhaha
Dziewczynki dajecie już spokój, to jest forum filmowe! Poza tym sprawia wam przyjemność zmieszanie z błotem drugiej?