Złap mnie, jeśli potrafisz

Catch Me If You Can
2002
7,9 350 tys. ocen
7,9 10 1 350344
7,4 62 krytyków
Złap mnie, jeśli potrafisz
powrót do forum filmu Złap mnie, jeśli potrafisz

film swietny

ocenił(a) film na 8

myslalam ze bedzie kolejna dicapriowska tandeta, ale sie pomylilam :)
jestem bardzo pozytywnie zaskoczona,8/10

ocenił(a) film na 9
klaudiiiaw

a którą role DiCaprio uwazasz za tandetną?? a moze filmy w których grał sa twoim zdaniem tandetne? Uwazasz ze takie filmy jak Co gryzie Gilberta.., Chłopiecy swiat, Krwawy diament, Aviator itd są dicapriowska tandetą? po prostu rece opadaja jak sie czyta takie bzdury

klaudiiiaw

Żałosne.
Co to jest "dicapriowska tandeta"?
Kolejna ignorantka się wypowiada na forum.

ocenił(a) film na 5
Cyanide

Dokładnie, to jakieś chore zaczyna się robic. Oki, można nie lubic kogoś, ale czy to zaraz znaczy, że ta osoba jest złym artystą?????????????

ocenił(a) film na 10
agnieszka_26

HAHAHHAHAH znalazła sie Cyanide-pod zadnym wzgledem nie ignorantka. pf.

kamilakamila

HAHAHAHAHA znalazła się Dayah, która nie ma pojęcia do KOGO się odzywa i jakich słów używa.

ocenił(a) film na 10
Cyanide

Strrraszne moze mnie oswiecisz? HAHAHHAHA

ocenił(a) film na 7
kamilakamila

To może ja też sie dołączę do dyskusji... Ha.
(ale fajnie)

kamilakamila

Dayah- SURE <bierze lampe i wlacza ja nad glowa Dayah> tyle wystarczy?

Hauser- a co tam?

ocenił(a) film na 10
Cyanide

O boże <ale Cyanide nie wie, ze Dayah ma w kieszeni paralizator i używa go i w tym momencie Cyanide, kochana nie-ignorantka lezy sztywno z malointeligentmym usmiechem ma ustach>

pozdrawiam ;*

ocenił(a) film na 10
kamilakamila

Tak bardzo cie lubie:* HAHAHHAHAHAHAHAH
gfipphifsafsa

kamilakamila

To byla najglupsza odpowiedz jaka slyszalam! paralizator- MATKO JAKIE TO STEREOTYPOWE!

ocenił(a) film na 10
Cyanide

coz byc moze nie jestem tak inteligentna jak ty. HAHAHAAHAHAH to wlasnie swiadczy o tym ze musisz byc biedna i niekochana osoba ktora wyzywa sie na innych, byc moze pozostala jakas trauma z dziecinstwa... Teraz Cyanide nie ma nic innego do roboty jak tylko wymyslanie coraz to inteligentniejszych i blyskotliwszych wypowiedzi. brawo! brawo!

kamilakamila

Oh kurcze, NIEZLA JESTES, gdzie konczylas studia? Oczywiscie kierunek PSYCHOLOGIA jak mniemam? Z takimi inteligentami nawet nie mam szans w zadnej dyspucie, dowalisz mi, pojedziesz, zmieszasz z JEZCZMIENIEM i jarzebina i na koniec potniesz cegla, lubisz tak co? Aszzz Ty sprosnico!

Buehahheduehuhhhaushduhufrhhfuhrehhahhahsuhduehvurvhhhahhaha

ocenił(a) film na 8
Cyanide

Dziewczynki dajecie już spokój, to jest forum filmowe! Poza tym sprawia wam przyjemność zmieszanie z błotem drugiej?

ocenił(a) film na 10
klaudiiiaw

Film jest świetny- to racja. Ale przecież Leonardo DiCaprio jest naprawdę bardzo dobrym aktorem i nie uważam, że tandetnym. Ale każdy ma swoje zdanie :)