Złodziejski kodeks

Thick as Thieves
2009
6,5 23 tys. ocen
6,5 10 1 22816
3,0 3 krytyków
Złodziejski kodeks
powrót do forum filmu Złodziejski kodeks

...obejrzałam 25 min filmu i miałam dość.... dialogi są beznadziejne... zero klimatu, tajemniczości... nudno od samego początku... aktorzy starają się jak mogą, ale to nie ratuje tego filmu...

ocenił(a) film na 8
trinitrus

a...więcej...wielokropków...nie...dało...się...tam...wcisnąć...?...

...

użytkownik usunięty
trinitrus

Ja też obejrzałam jakieś 20 minut. Jak na kryminał, to za dużo w nim motywów z komedii romantycznej. Może wpływ miało to, że reżyserem jest kobieta:)

ocenił(a) film na 5
trinitrus

ja obejrzałam do końca ale nie było tam nic ciekawego. zawiodłam się bo dużo osób zachęcało mnie do tego filmu

ocenił(a) film na 7
trinitrus

W dziesiejszym kinie arydzieła wychodzą baardzo żadko. Niestety ale trzeba się przyzwyczaic do poziomu "ok" a nie narzekać. Kino ambitne jest w tej chwili tylko dla wtajemniczonych i dla koneserów. Kino masowe jest jakie jest i trzeba to zaakceptować. Film oceniam 7/10. Bez rewelacji ale da się oglądnąć. najbardziej nie cierpię oceniania systemem binarnym. Wolę dziesiętny a wręcz szesnastkowy!!!! Nie może być tak, że jak coś się nie podoba to ma ocene 1 a jak sie podoba to od 8 wzwyż. Masakra jak ludzie są prości. A i dzięki za wszystkie posty, w których wyzwiecie mnie od idiotów(kolejna przypadłość internetu - "nikt mnie nie zna, jestem bezkarny więc będę mocny i obrażał ludzi bo mi nie oddadzą" )

romankul

z tymi podziękowaniami to się chyba pośpieszyłeś XD

ocenił(a) film na 7
Severian81

Zastanawiam się, jak można jakikolwiek film pełnometrażowy recenzować po 20 czy 25 minutach...to tak jakby oceniać tylko jego zwiastun!

ocenił(a) film na 4
trinitrus

No ja akurat film obejrzałem cały, bo jak mogę mu dawać ocenę nawet nie widząc całego. Owszem, film czasem przynudzał, a dialogi czasem były naprawdę słabiutkie (nawet często). Moja ocena 5/10 (średni) ze względu chyba na Morgana Freemana-ogólnie film nic specjalnego, taki zrobiony troszkę jakby bez przekonania i pomysłu. Da się obejrzeć, no ale fajerwerków nie ma.

trinitrus

ja podziękowałem po 15 minutach. MegaNUUUUUUDA :/

ocenił(a) film na 3
trinitrus

Melduję, że przez te 15 lat nic się nie zmieniło - film nadal nudzi.