Złote dziecko

The Golden Child
1986
6,1 24 tys. ocen
6,1 10 1 23850
6,0 7 krytyków
Złote dziecko
powrót do forum filmu Złote dziecko

4/10

ocenił(a) film na 4

Może kiedyś byłbym na tak ale teraz ten film za wiele sobą nie reprezentuje, a do tego ta zniechęcająca muzyka... Nie ma nic złotego w tym dziecku.

ocenił(a) film na 8
pachomir

Moim zdaniem i tak prezentuje znacznie więcej niż dzisiejsze denne produkcje, a muzyka jest bardzo dobra. Stary dobry beat.

ocenił(a) film na 7
caleb_83

Moim zdaniem zasługuje na 6,5/10. Czy to złote dziecko nie jest czasem wyjęte z tej samej legendy co Avatar z Ostatniego władcy wiatru ?

ocenił(a) film na 8
pachomir

no wlasnie za duzo sie transformersow naogladales ... i z muzyka colombiera strzeliles jak kula wplot pasuje tam jak ulal zreszta ty nie rozumiesz ani kinsajzu ani seksmisji to naprawde ciezko mi nawiazac dialog ..

ocenił(a) film na 7
pachomir

Nie przesadzajcie.Dla mnie może poza końcówką wszystko było super.Wiadomo że efekty specjalne nie stały na zbyt wysokim poziomie ale w końcu to film z 1986 roku,więc bądźmy wyrozumiali.Film przede wszystkim ma klimat,fabułę,humor i świetną muzyke(nie rozumiem tego zarzutu jakoby muzyka była fatalna).Tyle ode mnie.

pachomir

no chyba urodziłes sie za pozno.....kino lat 80tych THE BEST !!!!!! nie potrafisz doceniec tamtych filmow ja na nich sie wychowałem taki film był grany w kinach nawet 2 lata :))) a teraz 3 miechy i juz na dvd.....

ocenił(a) film na 6
r_kaczor

całkiem niezła taka lekka komedia Eddie Murphy utrzymywał ten film na poziomie swoimi zartami , bo scenariusz to nie jest pierwszorzędny

użytkownik usunięty
pachomir

tylko gimbus może wypisywac takie GŁUPOTY.