katasrofiak klasy Z o złowieszczym wulkanie, juz sie zaczał na tv 4. Zapraszamy chętnych do komentowania na zywo
Jestem :D
Z tego co widziałem w temacie będzie też Hapido :D hmmm movis widzi sens komentowania :D aa dwie wspaniałe i movis ;)
Co się stało na filipinach?
nie powiedziałam.
Ale pytałem...
wiem.
No wiec.
Nie dostałeś odpowiedzi.
Powiesz czy nie?!
nie.
ok
No więc < 30 minut ględzenia > ... i dlatego nie powinno się wkładać pomarańczy do nosa ośmiornicy.
ehh nie potrzebnie pytałem.
słusznie.nie moja wina.
Dzisiaj oglądałem trudne sprawy ( głupi ja... ) i już nie mieli pomysłu jak uratować film, fabuła stała, sytuacja bez wyjścia... I nagle do głównej postaci przychodzi list z zawiadomieniem spadkowym plus 300 000 dolców i domek we Francji - Taki wygryw normalnie scenariusz napisało życie, koniec problemów, a problemem był ojciec dziecka, nieznany.
normalnie postać miała niezłego farta, aż ciężko w to uwierzyć...
no i filipiny ciagle wracają... tam pewnie stalo sie cos strasznego, na pewno nigdy nie pozznamy co... :(
Boli?
- Better ( Tłumacz ie zdążył zlektorowac i po tym ''lepiej'' )
Teraz pytanie :/ Better w kontekście że lepiej się czuje czy że bardziej boli? heuheuheu
Tu jest zbyt niebezpiecznie.
Ale klienci.
Umrą.
Dbam tylko o klientów!
Ale jak umrą...
Wtedy juz nię będą klientami hehe jak ludzie z polisą po śmierci hehe
cześć kochani :) już godzinę wulkan leci... nie oglądam niestety... :( Adi mi tu liverpool zapodał bo nikt nie dawał znać chlip, chlip...
ale wnioskuje po wpisach, ze fajny, co?
Jeśli ci się coś stanie na mojej ziemi pozwiesz mnie do sadu - Typowy zły bohater jest tym razem dobry :o ?
o jeszcze godzinka filmu :P
Tyle możliwości komplementowania ciebie, nie mówiąc o komentowaniu filmu xd
Słodziutka, hapibo - takie cukierkowe nazwy :d Az by się chciało lizaći takie tam xd
To wszystko wasza wina i waszego poziomu uroku :P