PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10031616}

Złowrogi

Nefarious
2023
6,5 6,1 tys. ocen
6,5 10 1 6144
5,1 9 krytyków
Złowrogi
powrót do forum filmu Złowrogi

Moment, w którym demon celnie podsumowuje mordowanie dzieci w łonach "matek" i inne pedoliberalne "zdobycze" kulturowe jest takim pięknym kubłem zimnej wody dla doktorka. W tym momencie właśnie uświadamia sobie w jak zdegenerowanym świecie żyje. Szkoda, że ta scena mimo iż treściwa, jest dość krótka, a liczyłem na dłuższy, bardziej rozbudowany monolog, który uderzyłby z siłą rozpędzonej lokomotywy.

eltoro10000

♪♪♪Melino melino melino ma dlaczego jesteś taka
Melino melino melino zła przytul swojego eltoraka
Melino melino melino ma bo będę za chwilę płakał łee
Melino melino melino zła przygarnij eltoraka-pijaka♪♪♪♪♪

jan_nowak_73

No i wszystko jasne. Mam do czynienia ze świrem.

eltoro10000

Raczej pijakiem eltorem.

PPS

Jeśli zgadzasz się z demonem, to chyba pora na wizytę u księdza egzorcysty.

ocenił(a) film na 7
Lukasz_Gugulski

Ale tobie nie pomoże egzorcysta. Jak każdy pdf powinieneś zgłosić się psychiatry po skierowanie na chemiczną kastrację.

PPS

Tobie pomogła?

ocenił(a) film na 7
Lukasz_Gugulski

Nie znam Toby. Z pewnością pomogła twojemu ojcu i wujkowi. Nie trać nadziei.

PPS

Polskiego chyba też nie znasz.

Lukasz_Gugulski

Chciałem złośliwie napisać PPS-owi: "Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei", ale Mu to oszczędzę. On jest w błędzie. On myśli, że jest nadzieja. A nie ma nadziei. Lewactwo jest niereformowalne. Nie pomogą elektrowstrząsy, obozy reedukacyjne, egzorcyzmy. Lewactwo idzie ku samozagładzie. Niestety ciągnie na mieliznę cały naród, polski naród. Co o tym uważasz, Łukaszku? ♪♪♪♪♪ Jest już za późno!
Nie jest za późno!
Jest już za późno!
Nie jest za późno!
Jest już za późno!
Nie jest za późno!
Jest już za późno!
Nie jest za późno!
Jest już za późno!
Nie jest za późno!
Jest już za późno!
Nie jest za późno!♪♪♪♪♪♪

Lukasz_Gugulski

Tobie to nic nie pomoże.

jan_nowak_73

Jeśli więc nie zgadzasz się z @PPS co do tego, co mi pomoże, to polemizuj z nim, nie ze mną.

Lukasz_Gugulski

No przecież napisałem, że tobie nic nie pomoże. Jesteś przypadkiem beznadziejnym, niereformowalnym. Nie ma o co polemizować.

jan_nowak_73

"Nie ma o co polemizować"? Tu bym właśnie polemizował, ale być może, nie mogąc mnie zreformować, reformujesz polszczyznę.

Lukasz_Gugulski

Reformacja ci się marzy??? Ja bym cię chętnie zreformował, reedukacji poddał. Ale wiem, że i tak by to nic nie pomogło. Jesteś przypadkiem beznadziejnym.

jan_nowak_73

To co powiedzieć o tobie?

eltoro10000

Sam sobie odpowiedz na to pytanie.

jan_nowak_73

To było pytanie retoryczne.

Lukasz_Gugulski

Ja już bym wolał demona. Z księdzem nigdy nie wiadomo...

ocenił(a) film na 6
PPS

Kurde faja, ja cię spropsowałem i od razu mi ocenzurowali komentarz. Filmweb wiadomo lewacki maksymalnie i boli ich ten film jak widać ostro.

ocenił(a) film na 7
RipRoy

Boli jak cholera.

PPS

Ale to ty dzwonisz mały sfrustrowany człowieczku. To twój kościół odpowiada za największą krzywdę na dzieciach. Twoi idole są pdfami i twój bożek toleruje to wszystko. Więc dawaj dalej głos kundelku bo wybornie się czyta jak tłoczysz pianę. Następnie możesz nas postraszyć, że twój bożek nie wpuści nas w chmurki. Co prawda będzie to coś na miarę dziecka, które nie chce kogoś wpuścić do piaskownicy ale może za to ksiadz cię w nocy pochwali za odwagę prawicowego ratlerka, tak jak chwalił twojego tatusia pijaka.

ocenił(a) film na 6
maciek24043

Największa krzywda na dzieciach to wasza ideologia, która z chłopców robi dziewczynki i na odwrót. Mieszacie najmłodszym we łbach, że zanim dorosną są już wrakami. A największy krąg pe.do.fili i dewiantów to w hollywoodzie akurat się okazał być, a to raczej nie jest konserwatywne środowisko. Więc lepiej zawczasu pozbądź się tego kartonu olejku dla dzieci.

RipRoy

Nie wiem skąd sobie wywnioskowałes, że reprezentuje ideologię lewacka ale niespecjalnie mnie to dziwi. Wy polmozgi wierzycie w wyimaginowanego przyjaciela w chmurkach i klękacie przed pomnikami zboczencow. Ktoś taki jak ty nie jest w stanie mnie obrazić, wy tylko obrażacie gatunek ludzki swoją prymitywną i chorą ideologią. JP2GMD i elo.

maciek24043

Bo dla takich lemingów, każdy kto ma inne zdanie jest lewakiem.

eltoro10000

A dla wszystkich ,,DomoLiberałów" każdy ich przeciwnik (nawet ten urojony) jest ze ,,skrajnej prawicy". Ze słownika ,,skrajny": ,,będący radykalnym, występującym w ostrej, ostatecznej postaci". Czyli z natury rzeczy, ex definitione ,,NIELICZNY, WYALIENOWANY, ODOSOBNIONY". A tu lewaki pletły, że teraz już Hók Norris nie gra, tylko ,,wspiera skrajną prawice". No wspierał bodajże Mike Huckabee z GOP-u. A to USA, a w USA jest system dwupartyjny, więc nie ma bogactwa, szerokiej palety partii, poglądów, rozbudowanej sceny politycznej. Jest tylko system dwupartyjny: GOP i Democratic Party, mające tak po połowie poparcie społeczeństwa. Reszta to margines, promile, odszczepieńcy. Jak połowa społeczeństwa może być skrajna? Przecież to wbrew definicji.

jan_nowak_73

Powiedziałbym, że to skrajny bełkot.

eltoro10000

Znaczy się jesteś skrajnym bełkototwórcą? Nie, nie zazdroszczę. Zdziwiony?

jan_nowak_73

Jakoś mnie nie dziwi, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, skoro nie potrafisz pisać zrozumiale.

ocenił(a) film na 7
maciek24043

W sumie, to ty przypełzłeś, żeby dać upust swojej lewackiej frustracji. A skoro dostałeś rozwolnienia, znaczy trafiłem w samo sedno. Wyj dalej.

maciek24043

Maćku, ratlerki powiadasz. Jesteś zalogowany? To popatrz na 1:04:20. Pewnie to ty byłeś jednym z tych psiaczków:

maciek24043

Maćku, ratlerki powiadasz. Jesteś zalogowany? To popatrz na 1:04:20. Pewnie to ty byłeś jednym z tych psiaczków: https://www.youtube.com/watch?v=yqt_C-gumGo&rco=1 1:06:57 - najlepsze. Psiaczki w płomieniach.

PPS

Gdyby polscy faceci tak samo troszczyli się o dzieci NARODZONE, jak o płody, to świat byłby piękny. Jak to jest, że w necie każdy z was jest żarliwym obrońcą "życia nienarodzonego", a tymczasem rzeczywistość skrzeczy? Polska ma np. jedną z najniższych ściągalności alimentów w UE. Protestujecie przeciwko "aborcji eugenicznej", a tymczasem fundacje pomagające niepełnosprawnym szacują, że w Polsce 8 na 10 ojców prędzej czy później porzuca rodzinę z chorym lub niepełnosprawnym dzieckiem.

Mam poważne podejrzenia, że was wcale nie obchodzą dzieci, narodzone czy też nienarodzone, tylko jak zwykle chodzi o kontrolę nad kobietami.

feblik

A o co innego może chodzić? Zawsze tylko o to chodziło. Zawsze grupa zboczencow w sukienkach pragnęła tylko władzy. Bo są nieudacznikami życiowymi i marzy im się gownostan na wzór islamu, w którym kobieta jest inwentarzem w domu. 

ocenił(a) film na 7
maciek24043

Tu się musze z tobą zgodzić, lewaczku. Banda zwyrodnialców w sukienkach pragnie władzy. Pragnie też dzieci - nie tylko je mordować i żreć, ale sobie na nich używać. Jest duże prawdopodobieństwo, że obecna władza w końcu wpuści was do szkół i przedszkoli - przebieracie nóżkami już od 9 lat. Macie elgiebety na to ogromne ciśnienie i apetyt.

PPS

No i się ujawnił pisowski kundelek. Myślałem, że jesteś po prostu prymitywny i głupi. Ale ty jesteś pisowcem. Jedyne co jest gorszym śmieciem niż wy to ruscy. Teraz już wiem, że stary nie wchodził ci do wanny. Przy tym ile za komuny tu stacjonowało ruskich to prawdopodobieństwo ustalenia tatusia przez ciebie jest bliskie zera. Dawaj jeszcze głos, słodko tłoczysz pianę.

ocenił(a) film na 7
maciek24043

Słodko ci się zrobiło? Pewnie na myśl o dzieciach w przedszkolu.

PPS

Dobry pies.

maciek24043

Maciek.... z Klanu?

maciek24043

Maćku, jest ,,nice doggy" z 26 s.: https://www.youtube.com/watch?v=rgnlJ38ntQw

maciek24043

Maćku, jestEŚ TEN ,,nice doggy" z 26 s.: https://www.youtube.com/watch?v=rgnlJ38ntQw

maciek24043

Maćku, TY jestEŚ TEN ,,nice doggy" z 26 s.: https://www.youtube.com/watch?v=rgnlJ38ntQw

ocenił(a) film na 7
feblik

"Badania" i "szacunki" wyciągnięte jak zwykle z feministycznej dupy. Pewnie to te same fundacje, które prowadzą w Polsce setki domów samotnej matki. Oczywiście, że chodzi o bezustanną opresję wobec kobiet i utrzymanie braku praw, na które czekacie od milionów lat.

feblik

Szkoda życia. Kolega PPS wyprze wojny krzyżowe, inkwizycję, prześladowanie nauki (Galileusz), biskupów targowickich, ciszę kościoła wokół obozów masowej zagłady, pedofilię na masową skalę itp. Za to zwyzywa Cię od "pedolewaków" bo... tak.

statlerandwaldorf

Klasyczny zestaw mitów, półprawd i zwykłych kłamstw powtarzanych od lat przez niedouczone pelikany tresowane w nienawiści do chrześcijaństwa. Nic dziwnego, że towarzyszka Nowacka robi wszystko by dzieci wychodziły ze szkół jeszcze głupsze - przyszli wyborcy lewicy nie mogą za dużo myśleć, tylko mają powtarzać podany przez partię przekaz dna. Co widać pięknie na załączonym obrazku.

Dwight_

...rzekł ten, który zna jedyną, słuszną prawdę. Dzieci gwałcone i pomordowane w irlandzkich, katolickich domach opieki, to też wymysł Nowackiej, prawda? A Jan Paweł II, który w 1999 powiedział: "Przepraszamy za historyczne grzechy, których dopuścili się katolicy" - też pewnie nie wiedział co mówi. Dobrze że Ty wiesz :)

statlerandwaldorf

To, że papież coś powie nie zawsze musi oznaczać, że ma rację. Kiedy komentuje np. wydarzenia polityczne lub historyczne, jak najbardziej może się mylić. Kiedy więc JPII przepraszał np. za krucjaty, uważam że zrobił błąd - jako głowa Kościoła nie miał za co przepraszać. Wystarczy douczyć się w historii krucjat czy inkwizycji. Niestety kajanie się za grzechy przeszłości - prawdziwe lub wyimaginowane - jest od jakiegoś czasu w modzie i jak widać ulegają jej nawet papieże. Była kilka lat temu sytuacja z rozpętaną antykatolicką nagonką w Kanadzie wokół rzekomych masowych grobów dzieci w okolicach szkół katolickich. Cały świat zapłonął z oburzenia, oskarżono Kościół wręcz o ludobójstwo rdzennej ludności, obecny papież pojechał na pielgrzymkę do Kanady i też się kajał. Po czym po jakichś 2 latach okazało się to wszystko jedną wielką manipulacją, nie potwierdzono żadnych masowych grobów... Nie znaczy to, że ludzie Kościoła nie mieli żadnych grzechów na sumieniu. Mieli, jak wszyscy. Co nie zmienia faktu, że Kościół jest od wieków przedmiotem czarnego PR-u, powielango przez nieuków.

Dwight_

Katolik mówiący o innych, że będą niewyedukowani i głupi xDDDDD Ty klękasz przed obcym mężczyzną typie bo przyjaciel w chmurkach ci każe xD

maciek24043

Oj biedny człowieku, Ty tak wierzysz w te "edukacje", niektórzy badacze zmieniają zdanie co 10 lat, ile badań było podyktowanych przez np. koncerny alkoholowe i "zdrowy" wpływ lampki wina do obiadu na zdrowie.. To są mity dopiero haha... A Wy siedzicie w tej bańce, raz w nią wpadniecie i już nic innego do główki nie dociera. Dla Twojej wiadomości nikt nie klęka przed obcym mężczyzna, bo ktoś mu karze. To jest kwestia wiary, kultywowanej od tysięcy lat. Nigdy w dziejach kosciol nie był idealny i nie będzie, bo ten świat to nie jest tęczowa karuzela jak sie niektórym wydaje w Europie, tylko miejsce walki.

ocenił(a) film na 7
statlerandwaldorf

Dlaczego mam wypierać krucjaty skoro były słuszne? Inkwizycja była wbrew bredzeniu lewarów de facto profesjonalnym, jak na tamte czasy, biurem śledczym, które więcej ludzi uchroniło od śmierci niż zabiło. Co do nauki, to jedne dziedziny cenzurował, a inne wspierał i rozwijał jak medycyna, budownictwo, inżynieria czy agronomię. Cisza kościoła wobec obozów zagłady była zgniłym kompromisem wobec potęgi niemieckich ateo-socjalistów, w tej ciszy jednak KK ocalił tysiące ludzi, głównie żymian - ukrywając ich w swoich kościołach, zakonach, klasztorach. Widzisz, lewaczku, KK ma w historii i ciemne i jasne karty. Natomiast wy, socjaliści, w historii świata swój krótki czas zapisaliście jedynie źle - 120mln zabitych ofiar, cenzura, terror, inwigilacja, kulturowa degeneracja i dewiacja. Nic nie zbudowaliście, potraficie tylko niszczyć.

feblik

Chodzi o ideologię.