Moment, w którym demon celnie podsumowuje mordowanie dzieci w łonach "matek" i inne pedoliberalne "zdobycze" kulturowe jest takim pięknym kubłem zimnej wody dla doktorka. W tym momencie właśnie uświadamia sobie w jak zdegenerowanym świecie żyje. Szkoda, że ta scena mimo iż treściwa, jest dość krótka, a liczyłem na dłuższy, bardziej rozbudowany monolog, który uderzyłby z siłą rozpędzonej lokomotywy.
W przeciwieństwie do lewicowych zjebów dostających orgazmu podczas edukacji w przedszkolach.
Aha, to już nawet w przedszkolakach upatrujesz lewaków ;-) Myślę, że w twoim przypadku na leczenie jest już za późno.
Wiesz, wiesz. Od lat wam się trzęsą łapki, żeby was, elgiebetów, wpuścić do podstawówek i przedszkoli.
PRAWDA O TZW. ,,SPOŁECZEŃSTWIE DOMOKRATYCZNYM": ,,Ludzi myślących bardzo niepokoi zauważana coraz powszechniej pewna prawidłowość: im bardziej zdemoralizowane są społeczeństwa, tym potężniejszy elektorat mają partie lewicowo-liberalne"
(ZOB. ks. Henryk Łuczak, Moherowe berety, Poligrafia Inspektoratu Towarzystwa Salezjańskiego, Wrocław 2007, ISBN 978-83-88659-47-8, s. 217)
Zwieracze ci puściły elgiebecie, że zacząłeś zgłaszać wpisy do adminów? Tradycje rodzinne w kapowaniu zobowiązują?
Nie pozwolę się obrażać przez byle kogo. Możesz sobie snuć swoje głupawe teorie, ale za wyzwiska będziesz banowany. Proste.
Sorry mam dość dyskusji na twoim poziomie. Ulep sobie babkę z piasku i do niej gadaj. Albo bałwana ze śniegu. Będziecie jak bliźniacy.
Drogi eltoro-wnuku, dawno temu pederaści strzelali do mnie z łuku. A teraz to w odwecie tere-fere kuku, strzela Nowak z łuku. ATAK NA POWAŻNE: Słuchajże, nie należy donosić, kapować, kablować, szpiclować. To niszczy debatę. Na mnie nawet przeklinają i ja nigdy nie donoszę.