PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10031616}

Złowrogi

Nefarious
2023
6,5 6,1 tys. ocen
6,5 10 1 6144
5,1 9 krytyków
Złowrogi
powrót do forum filmu Złowrogi

Moment, w którym demon celnie podsumowuje mordowanie dzieci w łonach "matek" i inne pedoliberalne "zdobycze" kulturowe jest takim pięknym kubłem zimnej wody dla doktorka. W tym momencie właśnie uświadamia sobie w jak zdegenerowanym świecie żyje. Szkoda, że ta scena mimo iż treściwa, jest dość krótka, a liczyłem na dłuższy, bardziej rozbudowany monolog, który uderzyłby z siłą rozpędzonej lokomotywy.

PPS

Rozumiem, że przwicowe oszołomy w tym momencie doznają orgazmu w ciapki.

ocenił(a) film na 7
eltoro10000

W przeciwieństwie do lewicowych zjebów dostających orgazmu podczas edukacji w przedszkolach.

PPS

Aha, to już nawet w przedszkolakach upatrujesz lewaków ;-) Myślę, że w twoim przypadku na leczenie jest już za późno.

ocenił(a) film na 7
eltoro10000

A co? Basie już się wycofała z obietnic, które wam składała?

PPS

Wybacz, nie wiem o czym do mnie rozmawiasz. I chyba nie chcę wiedzieć.

ocenił(a) film na 7
eltoro10000

Wiesz, wiesz. Od lat wam się trzęsą łapki, żeby was, elgiebetów, wpuścić do podstawówek i przedszkoli.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
PPS

PRAWDA O TZW. ,,SPOŁECZEŃSTWIE DOMOKRATYCZNYM": ,,Ludzi myślących bardzo niepokoi zauważana coraz powszechniej pewna prawidłowość: im bardziej zdemoralizowane są społeczeństwa, tym potężniejszy elektorat mają partie lewicowo-liberalne"

(ZOB. ks. Henryk Łuczak, Moherowe berety, Poligrafia Inspektoratu Towarzystwa Salezjańskiego, Wrocław 2007, ISBN 978-83-88659-47-8, s. 217)

eltoro10000

"przwicowe" - sarkazm czy brak umiejętności władania językiem polskim?

jan_nowak_73

Literówka, geniuszu.

eltoro10000

Czy ty się czasem Barbara Nowacka nie nazywasz? Bo taki sam poziom ,,geniuszostwa".

jan_nowak_73

A ty czasem nie jesteś Krystynka Pawłowicz? Bo ten sam poziom dyskusji...

eltoro10000

Nie, jestem facetem, a poziom dyskusji i ja i K. Pawłowicz mamy wysoki. Nie to co ty.

jan_nowak_73

Tiaaa. Macie poziom piaskownicy.

eltoro10000

Ty masz poziom pieluch, betów.

ocenił(a) film na 7
eltoro10000

Zwieracze ci puściły elgiebecie, że zacząłeś zgłaszać wpisy do adminów? Tradycje rodzinne w kapowaniu zobowiązują?

PPS

Nie pozwolę się obrażać przez byle kogo. Możesz sobie snuć swoje głupawe teorie, ale za wyzwiska będziesz banowany. Proste.

eltoro10000

,,Będziesz banowany". No tak, jesteś z bananowej młodzieży. Bananowcy-eltorowcy.

jan_nowak_73

Sorry mam dość dyskusji na twoim poziomie. Ulep sobie babkę z piasku i do niej gadaj. Albo bałwana ze śniegu. Będziecie jak bliźniacy.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
eltoro10000

Wracaj pod kamień, spod którego przypełzłeś lewaczku.

eltoro10000

Drogi eltoro-wnuku, dawno temu pederaści strzelali do mnie z łuku. A teraz to w odwecie tere-fere kuku, strzela Nowak z łuku. ATAK NA POWAŻNE: Słuchajże, nie należy donosić, kapować, kablować, szpiclować. To niszczy debatę. Na mnie nawet przeklinają i ja nigdy nie donoszę.

eltoro10000

I ele mele dudki, eltoro malutki. Eltorowa jeszcze mniejsza, za to BITNIEJSZA.

ocenił(a) film na 7
PPS

Jak na budżet jednej bańki to całkiem fajnie zrealizowane kino.

ocenił(a) film na 7
odysekgln

To tylko pokazuje, że można zrobić dobre kino za śmieszne piniendze.

PPS

Dokładnie j...... lewackich zbokow