film w stylu "nieodwracalne", "alpha dog" czy gwałt (to są moje skojarzenia),chwilami zbyt brutalny dla mnie; warto obejrzeć , choćby by przyjrzeć się pół światkowi, w jakim niektórym ludziom przychodzi żyć, czy zarysom postaci głównych bohaterów.trochę mnie wzruszyła prostytutka wczuwającą sie w rolę matki (instynktownie) oraz syn pedofila, widzący siebie 20 lat wstecz w ciele małego i bezbronnego dziecka, aj..mocny obraz,polecam
Zbyt brutalne sceny? aj mocny obraz? troche przesadzasz w filmie temat raczej delikatnie potraktowali. A Derek i jego kumpel Chum raczej zbyt humorystyczni
przesadzam..? gwałt na dziecku to przesada..?no nie wiem, może za dużo tv oglądasz, bo dla mnie wszelkie chore akcje z dziećmi to bestializm do potęgi n- tej...
Przesadą nie jest, ale ten film nie ukazuje tego w taki sposób, aby problemy tu poruszone poruszyły w sposób głębszy widza. Nie wiem nawet czy taki był zamiar twórców, bo wydaje mi się, że to była tylko tania sensacja jakich dziś wiele, a nie dramat poruszający poważne problemy...
3/10