Za linią wroga

Behind Enemy Lines
2001
6,9 28 tys. ocen
6,9 10 1 28271
4,9 9 krytyków
Za linią wroga
powrót do forum filmu Za linią wroga

Film super,jesnak w pewnych momentach jest nieco realistyczy,np wtedy gdy Burnett srzela Berettą 92 do tego serba i on pare razy dostaje w ramie, w brzuch i nic. Nawet kamizelka by mu nie pomogla. No coz ale to jest amerykanskie kino...

ocenił(a) film na 10
hammondooo

Beretta 92F to jeden z najlepszych pistoletów na ziemi. Wiem coś o tym. Burnett trafił go chyba tylko 2 razy. A dla Ciebie świadczy to o tym, że to zły pistolet?
Zacznijmy od tego, że Burnett jest pilotem myśliwca bojowego a nie żołnierzem piechoty. Ma pojęcie takie o strzelaniu jak Mandaryna o śpiewaniu. Strzelał z jednej ręki, nawet nie zdążył wycelować we wroga. Cud, że w niego trafił.
Proponuje nie słuchać pierdół na temat broni palnej. Radze samemu się przekonać i wypróbować taki pistolet.

ocenił(a) film na 7
Kruchy_4

No ja bym tak nie szalał z tą Mandaryną, bo oni jednak jakieś szkolenie przechodzą właśnie na wypadek jakby ich zestrzelili i się bronić gdzieś musieli, poza tym nie dali by nikomu broni bez przeszkolenia bo by się taki koleś jeszcze nią zabił xD

Kruchy_4

Kolego, piloci przechodzą DOKŁADNIE takie samo szkolenie bojowie i obsługi
broni krótko-dystansowej, jak piechota. Z takiej broni nie miałem okazji
strzelać...i wątpię, żebyś Ty miał, ale nie moja sprawa, po prostu nie pisz
bzdur. Pozdrawiam.

hammondooo

To taki standard z Hollywood;) Ogólnie film super. Niezle mnie zaskoczył, gdyz o nim nie słyszałem. Owen fajnie wypadł w filmie akcji, no i przyznam że jest naprawdę wiele świetnych scen i ujęć w tym filmie. Klasa, polecam