Za linią wroga

Behind Enemy Lines
2001
6,9 28 tys. ocen
6,9 10 1 28271
4,9 9 krytyków
Za linią wroga
powrót do forum filmu Za linią wroga

Inaczej nie mogłem zacząć, bo ludzie na nic innego jak na kontorwersyjny tytuł nie reaugujją. Z filmu oglądałem tylko końvcówkę, jak na białym, równym polu koles ratuje ten dysk. Śmiech na sali. Kompletny śmiech. Koleś nie słyszał zbliżającej się armii ludzi, ani ciężkiego sprzętu. Potem zostaje zaskoczony is pieprza przed armią wyszkolonych maszyn do zabijania, nie ma żadnych przeszkód, łysse pole nikt go nie trafia. Dobiega do końca są helikoptery, nikt go nie trafił. W helikoptery tez nikt nie trafia, banda ślepców. Potem się wraca biegnie wporst pod osyrzał i dostaje aż w rwamię. Jak można coś takiego nakręcić? Nawet żaden aktor nie zasugerwał, że trzeba to zmienić?

ocenił(a) film na 8
Baphomet

a czego ty sie spodziewałeś ze będą pełne realia w takich filmach. jezeli tak to film miał by jakieś 5 w porywach do 10 minut:-) i tonie tylko ten film ale wiele wiele innych filmów o tematyce wojennej

ocenił(a) film na 7
Baphomet

A ja sie zgadzam... ta scenka jest DO DUPY! banda ślepców dokładnie...ALE
co do reszty filmu to sie niezawiodłem jest świetny...(może jeszcze jedną scenke bym wycioł.. kiedy przez miny skaka a tamci ich niezauważylino ale... efekt był fajny żałuj typie bo przegapiłeś dobry film

GrayMan

Sam żeś DO DUPY! Film był dobry minimum 7,5/10: szybka akcja , zajebiste zdjęcia, a czego ty chciałeś! To nie jest do cholery jakiś hit oscarowy lecz dobre kino akcji żeby sobie dobrze zagospodarować wolne 2 godziny na wieczór!

Baphomet

Dla mnie dobre kino akcji z dobrymi efektami specjalnymi, a jeśli ktoś chce oglądać 100% realizm na ekranie niech sobie ogląda Real TV.