PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10455}

Zabójca

The Hitman
1991
6,0 1,4 tys. ocen
6,0 10 1 1395
Zabójca
powrót do forum filmu Zabójca

Dobry!

ocenił(a) film na 7

Jeden z lepszych filmów z Chuckiem:) W ogólnym odbiorze przeszkadza tylko jedno. Fryzura
Norrisa:) Po prostu koszmar:) Poza tym same plusy.

ocenił(a) film na 7
gggggrzegorz

Mi też ta fryzura Chucka przeskadzała ,ale film ogólnie dobry .

gggggrzegorz

Dla mnie tez 7/10. Mnie osobiscie fryzura wogole nie przeszkadzala. A ten film wcale nie jest jednym z lepszych w jego wykonaniu. Sa duzo lepsze.... P;)

ocenił(a) film na 7
Shurtugal_Eragon

A jakie według ciebie są lepsze ? Pytam z ciekawośći bo bardzo lubię Chucka .

bradock

Ja rowniez go bardzo lubie, ale jak kazdy ma gorsze i lepsze filmy.... Dla mnie lepsze to np. serial Straznik Teksasu, czy Zaginiony w Akcji 1-3, Superpies... Jeszcze nie ogladalem co prawda wszystkich filmow z jego udzialem - musze nadrobic zaleglosci- ale na razie takie moje zdanie.P;)

Shurtugal_Eragon

Superpies to bardzo fajny film z Chuckiem, dziwi mnie tak niska ocena bo to całkiem przyzwoita komedia.

bennyhillshow

Tak, to prawda. Ten film jest kolejnym na najwyzszym swiatowym poziomie, ktory ma stanowczo za niska laczna note !!! Ale co poradzic... P;)

ocenił(a) film na 7
Shurtugal_Eragon

Ok ,dzięki kolego . Ja polecam ci z Chuckiem 2 cześci Delty Force ,Kod Milczenia ,Inwazje na U.S.A itp

bradock

Dzieki, musze je obejrzec w takim razie. P;)

gggggrzegorz

Film godny polecenia fanom Norrisa, co prawda są lepsze filmy z Chuckiem np. "Samotny wilk..." czy "Zmowa milczenia", który bardzo mi się podoba.