Zabójca

Rogue
2007
5,8 5,2 tys. ocen
5,8 10 1 5193
6,3 7 krytyków
Zabójca
powrót do forum filmu Zabójca

Przepiekne zdjecia, wspaniala muzyka oddajaca nastroj grozy i niesamowita historia oparta na faktach.

ocenił(a) film na 10
coffeeshop

Chyba pomyliłas z Martwą rzeką.

ocenił(a) film na 8
Wojtek_dpo

Nie pomylilam, poza tym nie ogladalam Martwej Rzeki...

ocenił(a) film na 10
coffeeshop

A to przepraszam.I zgadzam się co do zdjęć.Piękne.Muzyka tylko dobra.

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

Nie jestem tylko pewien czy to na faktach było.

ocenił(a) film na 7
Wojtek_dpo

"Rogue" jeszcze nie widziałem ale piękne zdjęcia to w australijskich dreszczowcach chyba standar. Podziwoać widoczki mozna przecież w "Wolf Creek" a także nielubianym przez większość (sam nie wiem czemu) "Black Water". Aż chce się tam pojechać...chociaz z drugiej strony tyle tam niebezpieczeństw :D Co do muzyki to nie wiem czy "Rogue" przebije wspomnianą przeze mnie "Martwą rzekę" bo tam muzyka mi się strasznie podobała (nie wiem co ale coś w sobie miała) :D

ocenił(a) film na 10
_EemuU_

Ja nie widziałem "Martwej rzeki".Boje sie po komentarzach użytkowników ale sprawdzić trzeba.

ocenił(a) film na 8
coffeeshop

Nie zgadzam sie, ze muzyka tylko dobra :) bo dla mnie wspaniala muzyka filmowa to nie tylko te wpadajace w uszko przeboje jak np. z Gladiatora, czy Misji, ale tez i ta ktora plynie dyskretnie, nie narzuca sie na pierwszy plan swoja przebojowoscia ale za to idealnie komponuje sie
z obrazem :))

ocenił(a) film na 10
coffeeshop

Faktycznie,może masz racje.Jestem po drugim seansie i chętnie bym zdobył soundtrack tyle,że pewnie nigdy nie zostanie on wpuszczony do sklepów czy choćby netu.

coffeeshop

fantastyczne zdjecia, az chcialo by sie tam byc, byle zdala od wody :)