Zabójca

Rogue
2007
5,8 5,2 tys. ocen
5,8 10 1 5193
6,3 7 krytyków
Zabójca
powrót do forum filmu Zabójca

Szczególnie jest mało takich filmów, najlepsze efekty i ciekawa akcja.

ocenił(a) film na 6
Willie

Pierwsza godzina strasznie nudna, natomiast te ostatnie pół godziny całkiem całkiem. (film fajny od momentu jak ten koleś wszedł tam do tej jaskini- domku krokodylka)

ocenił(a) film na 5
Maartenmetz

Jak na moje, to było dokładnie odwrotnie. Pierwsza godzina - panika, ostatnie pół - tandeta. Pomijam już jednak w tej krótkiej ocenie to, że po każdym kolejnym ataku krokodyla rodzina ofiary właściwie nie rozpaczała bardziej niż reszta ludzi i to, że główny bohater, mimo zobaczenia na własne oczy tylu śmierci, spacerował sobie w wodzie zupełnie bez nerwów. No i jeszcze tatuś, który "chciał ratować rodzinę". Nie mam pojęcia, co za pomysł mu do głowy przyszedł. No tak... ten film był ogólnie tandetny.

ocenił(a) film na 9
Voiselle

no tak, to nie to samo co supernatural...

ocenił(a) film na 5
eternal_champion

Oryginalne strasznie. Nie podoba mi się twoja opinia na temat jakiegoś filmu, więc znajdę w twoich ulubionych coś co mi się nie podoba i będę jechać po tamtym. Może na forum o danym filmie, w temacie o danym filmie będziemy rozmawiać o danym filmie a nie o innych filmach (serialach). Jak ci się nie podoba "Supernatural" to jest przecież forum do niego, idź tam powylewać swoje żale, tu możesz napisać, co jest znowusz takiego zajebistego w "Zabójcy", że zasługuje na 9

ocenił(a) film na 8
Willie

To chyba najlepszy film o krokodylu ludojadzie jaki widziałem. O niebo lepszy od Aligatora I i II, oraz Lake Placid. Moja ocena to 7/10.

Rahabiel

Zgadzam się, to samo pomyślałem oglądając ten film. Nie przypominam sobie lepszego thrillera o krokodylu, większość ma albo słabe efekty albo bezsensowe rozwiązania fabularne.

ocenił(a) film na 9
Willie

Film rewelacyjny! I krokodyl o dziwo zrobiony bardzo realistycznie. Bardzo mi się ten film podobał!