widzimy pieknie przedstawiona Australię,gra aktorska tez jest utrzymana na poziomie,swietnie pokazany krokodyl aczkolwiek brakowalo mi czegos.Wlączylem film i zanim sie obejrzalem on juz sie skonczyl;/ ogolnie czuje niedosyt.Film sie rozkrecal rozkrecal i zamiast sie rozkrecic to sie skonczyl.Jednym slowem po pierwsze zabraklo mi w filmie wiecej akcji a po drugie to moznaby wydluzyc fabule [spoiler]- mowie tu o momencie w ktorym Ci ludzie sie wydostali z tej wody na brzeg i wszyscy pognali w gore rzeki i sluch juz o nich zaginal widzimy ich dopiero na koncu filmu;/rezyser mogl to jednak inaczej pokazac(wplatac krokodyla w dalsza czesc filmu i zafundowac jednak odbiorcą jakies "efektowne" mordy,moim zdaniem ich zabraklo).Ocena 6/10
Dokładnie tego samego mi za brakło Klimat ok miejsce również a Morderstw żadnych po za gostkiem w żółtej koszuli nie pokazali żadnego krwawego ataku:( Zawiodłem sie pod tym względem, efekty dobre Ale nadal uważam ze Lęk Pierwotny był najlepszym z tego gatunku.(krokodyl był w tym filmie jednak najlepiej zrobiony):)