PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11903}

Zabójcy

Assassins
1995
7,0 36 tys. ocen
7,0 10 1 36209
4,7 15 krytyków
Zabójcy
powrót do forum filmu Zabójcy

,,,,,

ocenił(a) film na 8

TVN taka bogata stacja a non stop to samo puszczają.

niko_filmweb

Są wakacje to puszczają powtórki

ocenił(a) film na 8
Konrado96

I to nie tylko TVN puszcza powtórki.

ocenił(a) film na 7
kkrajewska2

pomyślcie o Pols(zm)acie... Tam ciągle Seagal i Van Damme... Nawet jak puszczali X-Mena to zatrzymali się na Bastionie zamiast dać jeszcze Genezę i Pierwszą Klasę.. Już dawno była premiera tych filmów ale im szkoda kasy;/ Zdarza się, że kilka tyg nie oglądam TV bo nic ciekawego nie ma co warto by sobie przypomnieć albo obejrzeć 1. raz. Ile można oglądać Legionistę albo Samych Swoich(mimo, że to klasyk).

loffciam

Ja tam wolę czasami oglądnąc starsze filmy z Seagalem lub Van Dammem bo są o niebo lepsze niż te co teraz kręcą.
Miejmy nadzieje że w naszej kochanej telewizji pojawią się po wakacjach jakieś premierowe filmy

loffciam

Seagala proszę zostawić w spokoju, Seagal wymiata, a Van Damme'owi można dokuczać jakby co bo jest średniakiem.

ocenił(a) film na 7
anonim7

Czy ja sie czepiam Seagala? Jest spoko, nawet czasami ogladam z nim filmy w tv wiec nic do niego nie mam ale za duzo go na polacie. kiedys mieli faze na puszcZanie filmow z nim co wtorek ńie wiem jak teraz nie sprawdzalam. Tyle dobrych filmow a takie gowna puszczaja... Polsat schodzi na psy, przynajmniej tvn czasem pusci cos dobrego ale tez nie zawsze. Zdarzaja imsie tez zle dni.

loffciam

Z jednej strony piszesz, że Seagal jest spoko i oglądasz jego filmy, a z drugiej, że to gówna, nie kumam cię, jeśli chodzi o polsat to puszczają z nim filmy w poniedziałki w megahitach i jak dla mnie tak jest elegancko, ostatnio lecą rzadziej ale jak dla mnie mogłyby lecieć co tydzień :)

ocenił(a) film na 7
anonim7

Ogladam czasem bo niektore sa spoko. Wez pod uwage ze jako gowna ujelam filmy z nim i Van Dammem, a jesli powiedzilalam ze Seagal jest spoko to raczej oznacza ze gowna sa z Van Dammem, wiekszosc.

loffciam

Ok, spoko, nie mam pretensji, po prostu lubię Seagala, a Van Damme'a mniej, Seagal rządzi, pozdro.