PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11903}

Zabójcy

Assassins
1995
7,0 36 tys. ocen
7,0 10 1 36209
4,7 15 krytyków
Zabójcy
powrót do forum filmu Zabójcy

Po dobrym, wciągającym początku, z każdą minutą napięcie malało co doprowadza do nudnego i przewidywalnego finału. Jak na kino akcji- mało bezmyślnych strzelanin- co jest duzym plusem, minusy za to- przewidywalność, monotonia, nieciekawe postacie( rola Stallone'a poniżej krytyki, całkiem całkiem wypada Banderas, który jednak w taki sposób gra w każdym swoim filmie). Akcja przyśpiesza tylko w pewnych momentach i nie wraca do swojego poziomu z pierwszych 20 minut filmu. Ode mnie 5/10

ocenił(a) film na 7
Ajlajkgudmuwis

i znowu ty -_- Jak zwykle totalne bezguście... Stallone jak na siebie był niezły, a Banderas wyśmienity, najlepszy ze wszystkich swoich filmów, a film nie traci na tempie, jak dla mnie najlepsza była scena oczekiwania w opuszczonym hotelu, gdy Banderas czekał a Stallone siedział w banku. Monotoniczny to jesteś ty, ze swoimi walniętymi opiniami. I sorry, że mówię do Ciebie potoczyzną, ale do prostego człowieka nie idzie inaczej się zwracać.

ocenił(a) film na 6
jaroslaw16

Nie chce mi się komentować twojego pseudo gustu, skoro rusza cię takie kino jak Zabójcy. W kinie akcji nie może być takich przestojów akcji jak to mieliśmy tutaj. Wszystko w tym filmie było przedobrzone, a najbardziej próba twistu w postaci Ruskiego kolegi Stallone'a, który stał za wszystkimi jego zleceniami tylko po to żeby zdobyć jakieś materiały na swój temat (za które zapłacił 20 mln!). W dodatku wynajmuje Banderasa żeby zabił stallone'a mimo iz sam przez 20 lat był od niego dużo lepszy i mógłby go zabićz zamkniętymi oczami.

Wyrób sobie jakiś gust filmowy, żeby nie oceniać takich gówien jak to i inne wysoko i marnować swoimi wypowiedziami czas takich jak ja.

ocenił(a) film na 7
Ajlajkgudmuwis

hahahahahahaahahahahahhahahahahahahahaahahahahahahahahahahah ahahahahahah dzięki że mnie rozbawiłeś. Ty jesteś naprawdę taki głupi czy tylko udajesz? Nie ma lepszego specjalisty od kina sensacyjnego jak Donner. A to, że jesteś debilem to już nie mój problem,ty nie masz wcale lepszego gustu, no bo wybacz ale jak się daje 10 piątemu elementowi lub 9 dla WALL.E to ja nie mam pytań. Obiecuję że już nie będę się z Tobą kłócił, ponieważ Twój poziom jest o wiele za niski abym tracił na Ciebie czas, żegnam... boże,sami idioci na świecie...

ocenił(a) film na 6
jaroslaw16

No przynajmniej juz nie będziesz zawracał mi dupy. Trolle precz z forum dla prawdziwych fanów filmu.

Żeby być trollem, tak jak ty, należy wykazywać przynajmniej minimum inteligencji. A twoja przypomina poziomem inteligencję pudełka od zapałek.

Stwierdzeniem " Nie ma lepszego specjalisty od kina sensacyjnego jak Donner" tylko się pogrążasz. Mogę ci wymienić 10 lepszych od niego w te klocki.

Krytykujesz moje wysokie noty dla Piątego Elementu, bez wątpienia jednego z najbardziej wszechstronnych filmów w historii i Wall-e, najlepszego filmu animowanego w XXI w. a sam dajesz Zemście Sithów, Fanowi a zwłaszcza Wanted(!) 10, a takiemu Mad Maxowi 2.. Nie mam pytań.

Bardzo dobrze że kończymy tą dyskusję, bo nie mam ochoty udowadniać ci po raz wtóry jakim idiotą jesteś.

ocenił(a) film na 7
Ajlajkgudmuwis

Wanted nie ma u mnie 10, to po pierwsze, po drugie Fan i Zemsta Sithów są świetne. Najlepszym filmem animowanym w XXIw jest Epoka Lodowcowa, najbardziej wszechstronnym filmem w historii jest Titanic(Swoją drogą nie wiem co ty widzisz wszechstronnego w Piątym Elemencie. Cóż widać Twoje IQ jest na poziomie banana, a to smutne, bo odzwierciedlasz żałosny obraz naszego społeczeństwa), trollem to jesteś ty, ponieważ nikogo nie interesuje Twoja opinia, a jeżeli już kogoś zainteresuje to tylko po to,aby uzmysłowić Ci, że jesteś idiotą.Wymień mi lepszego specjalistę od filmów sensacyjnych(prócz McTiernana, bo dla mnie jest on na równi z Donnerem). Właśnie to jest forum dla fanów filmu a nie antyfanów, więc Tobie mówię precz. Też się cieszę, że kończymy tą dyskusję, ale tylko dlatego, że nie potrafię Cię przekonać, że jesteś pośmiewiskiem filmweba.