PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=203}

Zabójcza broń 4

Lethal Weapon 4
1998
7,4 68 tys. ocen
7,4 10 1 67649
6,5 16 krytyków
Zabójcza broń 4
powrót do forum filmu Zabójcza broń 4

Czy widział ktos zwiastun w TVN'ie ? jako podład leci super piosenka, wie ktoś może co to jest ? Był bym wdzięczny za podpowiedz.

Pozdrawiam

MaDSimon

hmm :)
mam ten sam problem, w necie nie ma też soundtracka do tego filmu, bo z tego co wiem nawet taki nie powstał.
Przyłączam się do prośby powyżej, z góry dziękuję.
Rafał

MaDSimon

Piosenki w zwiastunie lecą dwie, pierwszej nie pamiętam w tej chwili a druga to Eric Clapton - Pilgrim
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
s84

jestem kolejna osoba poszukujaca tej muzyczki....

ocenił(a) film na 8
MaDSimon

Jestem kolejną osobą, której również podoba się ten music ze zwiastuna:) i kolejną, która niestety nie wie, co to dokładnie jest:( Natomiast do tego, co nam podpowiadał S84, to 'Pilgrim' to bodajże jest nazwa płytki Claptona... Mimo wszystko i tak dziękuję. Jak znajdę tę piosenkę, na pewno dam znać. Wesołych Świąt i miłego spędzania czasu, hey

MaDSimon

Napisałem wczoraj do TVN'u z prośbą o podanie informacji na temat tej piosenki :) Ale szczerze wątpie ze uzyskam jakąkolwiek odpowiedz :] Mimo wszystko miejmu nadzieje :) !

pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
MaDSimon

Eric Clapton-Pilgrim:)
Bardzo fajny kawałek.

Corleone

DZIĘKI, to ten kawałek, długo go szukałem :)

MaDSimon

Taaak to ta piosenka :D Dziękuję Wam bardzo Corleone i s84

:) Pozdrawiam

MaDSimon

No jakby ktos miał jeszcze tytuł tej drugiej wystepującej w zwiastunie piosenki to wypas

ocenił(a) film na 8
MaDSimon

Tak, to zdecydowanie: E.Clapton - Pilgrim:)
Także, s84 - 'zwracam honory':)

Co do pozostałych soundtrack-ów:
2. War - Why Can't we be Friend
3. Van Halen - Fire in the Hole
4. John Fogerty - Premonition
5. a nawet John Williams - Jaws (powaga! Kiedy Riggs chce popchnąć Leo w stronę rekina na łodzi Rogera)

Pozdrawiam

Ostatni_Andrew

Dzięki wielkie za utworki :)

Pozdrawiam