4,3 1,5 tys. ocen
4,3 10 1 1454
Zabójcze sąsiedztwo
powrót do forum filmu Zabójcze sąsiedztwo

Super film

ocenił(a) film na 3

Wybitny tytuł kinematografii horroru! Film bardzo ambitny dotyka problemów społecznych i
więzi międzyludzkich. Porusza to co siedzi najgłębiej w każdym z nas i przeraża przez
poznanie jacy naprawdę potrafimy być potworni.

Naprawdę polecam, warto poświecić czas. Napięcie chwilami niesamowite i momentami
nie mogłem usiedzieć w miejscu!

PS jest chu****

ocenił(a) film na 1
kax

niestety, ale nie można używać niecenzuralnych słów więc ograniczę się do stwierdzenia "nie polecam".

ocenił(a) film na 3
Cnk_89

po dłuższym zastaniowieniu przyzanję Ci rację. Film kiepski. nie polecam nikomu. 1,5h wyjęte z zyciorysu.

ocenił(a) film na 4
Cnk_89

drogi Cnk, może nie byłoby aż tak źle,że 1/10 gdybyś oglądał go w mniej balkonowych warunkach, co? ;)

ocenił(a) film na 1
ait_hne

szanowna ait_hne, niestety to nie zmieniłoby mojej opinii. wpływ mógłby mieć inny numer fotela (trochę bardziej przy drzwiach ;) )

ocenił(a) film na 4
Cnk_89

może po prostu nie miałeś tak wyborowego towarzystwa? :)

ocenił(a) film na 1
ait_hne

czyli uważasz, że powinienem dać mu jeszcze jedną szansę? i gdzie znaleźć "wyborowe towarzystwo" w dzisiejszych czasach? jakieś sugestie? :)

ocenił(a) film na 4
Cnk_89

myślę,że zbliża się pewna okazja - wtedy mogę Ci takowe przedstawić - co Ty na to? ;)

ocenił(a) film na 1
ait_hne

droga ait_hne, czy masz na myśli 8 września- Międzynarodowy Dzień Walki z Analfabetyzmem? :>

ocenił(a) film na 4
kax

Pomysł niezły choć trochę oklepany , ale realizacja zła . Nie powiem fatalna , bo miejscami film wciągał , ale widziałam dużo lepsze filmy o podobnej tematyce

kax

hahahhaa, dobre! :D

kax

Masz 100% racji. :F To nawet nie jest horror, triller też...