Zabójczy numer

Lucky Number Slevin
2006
7,6 85 tys. ocen
7,6 10 1 84720
6,8 19 krytyków
Zabójczy numer
powrót do forum filmu Zabójczy numer

10/10

ocenił(a) film na 10

Troche w stylu Tarrantino pewnie smieje sie pod nosem . Co do filmu jest jak dla mnie jest swietnie zrealizowany orginalna fabula swietna gra aktorów
i co najwazniejsze film jest "inny''. I ta koncowka niesamowite zakonczenie
Bruce Willis wedlug mnie jest najbardziej niedocenianym aktorem przez akademie filmowa. Moj ulubiony aktor czym starczy tym lepszy.

Polecam :)

ocenił(a) film na 8
krritv

Zgadzam się, że film jest świetny, pisałem już o nim na forum, więc nie będę sie powtarzał :p
Zgadzam się także, że Bruce jest najbardziej niedocenionym przez Akademię Filmową aktorem, takie role w "Pulp Fiction", "12 małpach", "Szóstym zmyśle" i żadnej nominacji : (
Co prawda ostatnio jego filmy nie radziły sobie najlepiej i nie były za dobre ("Wojna Harta", "Łzy słońca", Jak ugryźć 10 mln 2"), ale po "Sin City", "Skoku przez płot'' i "Zabójczym numerze" Bruce powrócił w dobrym stylu : )) Zawiódł jednak moim zdaniem w "16 przecznicach".
Za to "Zabójczy numer" to kolejna produkcja Willisa po "Szóstym zmysle", "Niezniszczalnym", który na końcu wykręca widza o 180 stopni. Czekam na więcej takich filmów i więcej takich ról Bruce`a :]
Pzdr!

ocenił(a) film na 10
Bruce84

Masz 100% racji, uwielbiam Bruca .Ogladalem z nim chyba wszystkie filmy, oprocz tego erotycznego :( . Co do 16 Przecnic mysle ze nie pasuje do niego
ta rola, jednak nie zagral az tak zle. Sam film bez rewelacji gdyby nie jego rola w nim pewnie bym go nie ''oglądnął''

ocenił(a) film na 10
Bruce84

Masz 100% racji, uwielbiam Bruca .Ogladalem z nim chyba wszystkie filmy, oprocz tego erotycznego :( . Co do 16 Przecnic mysle ze nie pasuje do niego
ta rola, jednak nie zagral az tak zle. Sam film bez rewelacji gdyby nie jego rola w nim pewnie bym go nie ''oglądnął''