Zabójczy numer

Lucky Number Slevin
2006
7,6 85 tys. ocen
7,6 10 1 84720
6,8 19 krytyków
Zabójczy numer
powrót do forum filmu Zabójczy numer

Jestem ciekaw czy jest możliwość rejestrowania kto oddaje głos. Wiem, że temat ten jest juz molestowany od długiego czasu ale przeciez to jest bez sensu, ze film ma iles tam glosow przed swiatowa premierą.
Nie ma mozliwosci karania tych userow co niepotrzebnie przekłamują noty?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
GOLONEK

Mieszkam w Szkocji i fim widzialem w kinie, wiec glosowac moge, a to ze premiera polska w czerwcu no coz...wspolczuc tylko.

CooP

Ja rowiniez glos oddalem bo film widzialem!!! A co trzeba mieszkac w Polsce by glosowac na filmwebie? Skoro widzialem film przed polska premiera w czerwcu mam prawo zaglosowac chyba nie?

Cujo_2

Kolega Martin napisał ten temat zanim film pojawil się w ogóle w kinach na świecie, więc ma prawo do lekkiego zdenerwowania gdy jacyś kretyni oceniają film tylko dlatego, bo lubią jakiegoś aktora. Przecież to jest bez sensu i później nie ma sensu sugerować się oceną bo jest zakłamana.

Raistlin

Nie rozumiecie że Ludzie sciągają filmy z Neta ?? Dlatego tak szybko oceny....Sam ten film widziałem choć mieszkam W Polsce

DM_17poczta_fm

Dobra puenta :P Chociaż zdarzają się nieraz masowe oceny przed premierą (vide Silent Hill, Resident Evil)