Genialny scenarusz - tu wyrazy uznania dla Jasona Smilovica. Błysotliwe dialogi (w szczególności między Lucy Liu jako Lindsey i Joshem Hartnettem - Slevinem). Ten ostatni przeszedł siebie w tym filmie :) Nie należy do moich ulubieńców - jednak po tym filmie może zmienię zdanie :)) Nieoczekiwane zmiany akcji, i te cudowie zaskakujące zakończenie.
Film kupiłam ze względu na plejadę gwiazd jakie tam grają: Bruce Wills, Morgen Freeman, Ben Kingslay... Jest to jeden z lepszych filmów jakie oglądałam.
Film godny na miano malutkiego "arcydziełaka". Mam nadzieję że Wam pomogłam w decyzji :) Serdecznie Was pozdrawiam Aneta
Ja mogę sto razy oglądać ten film bo jest genialny i chyba do końca życia będę go oglądał :D
Bardzo fajny film, miło mnie zaskoczył, często podchodzę do filmu nic o nim nie wiedząc, nawet nie wiedziałem kto gra no i przerósł moje oczekiwania.
Ponieważ dziś trudno o dobry film daje dyszkę.
jak najbardziej - ogladalem go juz kilkanascie razy... niedoceniany genialny kryminal w starym stylu - mnostwo smaczkow i nawiazan do klasyki kina. No i najwazniejsze rewelacyjny final...
Mi sie tez bardzo podobał :)
Świetnie zagrali!
Mysle ze za 9/10 rezyser sie nie obrazi :D
Witajcie:)
czyżby początki fan-klubu tego filmu? :) nie dziwię się, bo film prawdziwe cacko pod każdym względem. Oby więcej takich filmów kręcono..
serdecznie pozdrawiam Aneta
Dobry film. Świetne dialogi, dobre aktorstwo. Szkoda, że coraz mniej takich filmów powstaje.