Zabójczy numer

Lucky Number Slevin
2006
7,6 85 tys. ocen
7,6 10 1 84720
6,8 19 krytyków
Zabójczy numer
powrót do forum filmu Zabójczy numer

Perłka :)

ocenił(a) film na 9

Genialny scenarusz - tu wyrazy uznania dla Jasona Smilovica. Błysotliwe dialogi (w szczególności między Lucy Liu jako Lindsey i Joshem Hartnettem - Slevinem). Ten ostatni przeszedł siebie w tym filmie :) Nie należy do moich ulubieńców - jednak po tym filmie może zmienię zdanie :)) Nieoczekiwane zmiany akcji, i te cudowie zaskakujące zakończenie.
Film kupiłam ze względu na plejadę gwiazd jakie tam grają: Bruce Wills, Morgen Freeman, Ben Kingslay... Jest to jeden z lepszych filmów jakie oglądałam.
Film godny na miano malutkiego "arcydziełaka". Mam nadzieję że Wam pomogłam w decyzji :) Serdecznie Was pozdrawiam Aneta

Atena_3

ręcami i nogami się pod twoją wypowiedzią podpisuje ;)

ocenił(a) film na 8
Atena_3

Ja mogę sto razy oglądać ten film bo jest genialny i chyba do końca życia będę go oglądał :D

ocenił(a) film na 10
Atena_3

Bardzo fajny film, miło mnie zaskoczył, często podchodzę do filmu nic o nim nie wiedząc, nawet nie wiedziałem kto gra no i przerósł moje oczekiwania.
Ponieważ dziś trudno o dobry film daje dyszkę.

ocenił(a) film na 10
rpserwis

jak najbardziej - ogladalem go juz kilkanascie razy... niedoceniany genialny kryminal w starym stylu - mnostwo smaczkow i nawiazan do klasyki kina. No i najwazniejsze rewelacyjny final...

ocenił(a) film na 9
freekE

Mi sie tez bardzo podobał :)
Świetnie zagrali!

Mysle ze za 9/10 rezyser sie nie obrazi :D

ocenił(a) film na 9
Atena_3

Witajcie:)
czyżby początki fan-klubu tego filmu? :) nie dziwię się, bo film prawdziwe cacko pod każdym względem. Oby więcej takich filmów kręcono..
serdecznie pozdrawiam Aneta

użytkownik usunięty
Atena_3

Dobry film. Świetne dialogi, dobre aktorstwo. Szkoda, że coraz mniej takich filmów powstaje.

ocenił(a) film na 7

czy może mi ktoś napisać jak kończy się ten film??? ci dwaj ganksterzy (bosy) i co potem???