Dobry zestaw aktorów nie zawsze ratuje film, tutaj winić trzeba słaby scenariusz, wszystko wg. pewnego szablonu zero zaskoczenia film jest OK ale nie oglądało mi się go dobrze
film nie jest zaskakujący? lol... kolo, albo go nie oglądałeś do końca, albo byłeś na planie, jak go kręcili... przez pierwszą godzinę średnia komedia kryminalna... potem- 10/10... tyle...
Ta - zakończenie w ogóle nie zaskakuje - dno? - Dupa - film jest nieziemski a zakończenie jest 'zabójcze' :)
Masz racje zakończenie wymiata ja do ostatniej minuty nie wiedzialem jak sie zakończy :D
Słuchaj "kolo", jeśli Ty nie przewidziałeś zakończenia, to nie uważaj, że dla innych także było to nieosiągalne. Zwłaszcza, że nie było to wcale trudne.
Wujanek nie ma co dyskutować z większością fanów tego filmu, sam przekonałem się o tym na własnej skórze. Wystarczy powiedzieć, że film jest słaby i przewidywalny, to od razu obrzucą Cię litanią wyzwisk albo też uzają, że jesteś głupi, bo według nich, żeby zrozumieć ten film, trzeba było się wznieść na wyżyny intelektualne. Nie skomentuję tego. Nigdy nie będę uważał kogoś za głupiego, bo lubi jakieś określone filmy. Ale gdy pisze o głupim filmie, że jest mądry, do tego ubliża myślącym inaczej, mam już prawo tak sądzić.
Widzicie zależy co kto lubi.
Mnie osobiście film sie podobał i miałam z niego nieżłe polewki fakt koniec nie jest zaskakujący ale przynajmniej historia miała jakiś ciąg.....ja nikogo nie obraze jesli mu sie ten film nie podobał(((( zależy co kto lubi....
Film na nudny wieczór. Ogląda się z przyjemnością ale zgodze się, że sztampowy jest do bólu.
Ci, którzy lubia Guya Ritchiego filmy najprawdopodobniej ich nie zaskoczy zakończenie (ale składnia :-))