Zabójczy numer

Lucky Number Slevin
2006
7,6 85 tys. ocen
7,6 10 1 84720
6,8 19 krytyków
Zabójczy numer
powrót do forum filmu Zabójczy numer

kto wpadł na pomysł aby wyprodukować tak beznadziejny bezsensowny film !!!!!! współczuje mu

ocenił(a) film na 9
konrii_2

wróćmy na chwilę do powszechniaka i poprośmy o parę argumentów....coś mi się wydaje, że ich liczba osiągnie zero absolutne...zatem błagam - daruj sobie tego typu posty

ocenił(a) film na 9
konrii_2

Z takim tekstem to możesz wyjechać jak obejrzysz American Pie X ...
Katastrofa by była gdyby ten film nigdy nie powstał, a beznadzieja to twoja wypowiedz, nawet nie wiesz jak cię obnaża.

ocenił(a) film na 10
konrii_2

na pewno ktoś mądrzejszy od ciebie, w dodatku nieźle jeszcze na tym zarobił, no i miał kontakt z bardzo znanymi aktorami. wsjo

ocenił(a) film na 10
konrii_2

HMMMM wydaje mi sie że jesteś jakiś dziwny bo film jest spoko aty jakis nieobliczlny:/

użytkownik usunięty
konrii_2

Albo to jakaś żałosna prowokacja, albo jesteś kretynem... choć pisząc takie marne prowokacje też nie najlepiej o tobie świadczy.

ocenił(a) film na 10
konrii_2

Pan kolega bardzo duzo filmów lubi...
szkoda że jest taki niemądry... współczuję ci ze ten film zrobil ci bubu... tylko nie placz

konrii_2

całkiem niezła argumentacja. ale się z Tobą nie zgodzę. gust to gust. ja tam nie przepadam np za Twoimi ulubionymi aniołkami charliego, małymi agentami, albo daleko od noszy. xd

konrii_2

Chłopie weź nie wypisuj takich bzdur bo się poniżasz!
Nie potrafisz docenić geniuszu to przynajmniej nie wypisuj takich głupot w necie! Film jak najbardziej na plus! 9/10

konrii_2

Ile ludzi - tyle opinii.
Jak dla mnie film 9/10 - rewalka !! Argumentów za mnóstwo, przeciw... nic w tej chwili sie nie nasuwa (czyt. nie ma:)
Na przyszłość swoją opinie, poprzyj paroma konkretami... wtedy można podystkutować.