kto wpadł na pomysł aby wyprodukować tak beznadziejny bezsensowny film !!!!!! współczuje mu
wróćmy na chwilę do powszechniaka i poprośmy o parę argumentów....coś mi się wydaje, że ich liczba osiągnie zero absolutne...zatem błagam - daruj sobie tego typu posty
Z takim tekstem to możesz wyjechać jak obejrzysz American Pie X ...
Katastrofa by była gdyby ten film nigdy nie powstał, a beznadzieja to twoja wypowiedz, nawet nie wiesz jak cię obnaża.
na pewno ktoś mądrzejszy od ciebie, w dodatku nieźle jeszcze na tym zarobił, no i miał kontakt z bardzo znanymi aktorami. wsjo
HMMMM wydaje mi sie że jesteś jakiś dziwny bo film jest spoko aty jakis nieobliczlny:/
Albo to jakaś żałosna prowokacja, albo jesteś kretynem... choć pisząc takie marne prowokacje też nie najlepiej o tobie świadczy.
Pan kolega bardzo duzo filmów lubi...
szkoda że jest taki niemądry... współczuję ci ze ten film zrobil ci bubu... tylko nie placz
całkiem niezła argumentacja. ale się z Tobą nie zgodzę. gust to gust. ja tam nie przepadam np za Twoimi ulubionymi aniołkami charliego, małymi agentami, albo daleko od noszy. xd
Chłopie weź nie wypisuj takich bzdur bo się poniżasz!
Nie potrafisz docenić geniuszu to przynajmniej nie wypisuj takich głupot w necie! Film jak najbardziej na plus! 9/10