NIE PODOBAL MI SIE!! nudny jak flaki z olejem...ulozyli caly misterny zagmatwany super plan zeby kropnac dwoch kolesi tak jakby nie mozna bylo tego zrobic inaczej...wiem ze film o normalnym kropnieciu tych dwoch kolesi bylby jeszcze nudniejszy ale nie tedy droga...i nie mowcie ze zarobili kasiorke i nikt nic nie wie..matko..zreszta nie bede komentowal bo zaraz sie odezwa glosy ze jestem za glupi na ten film...,,co do glupoty to mozna tylko zauwazyc ze willis ukrecil glowe nickowi w terminalu czy tam w poczekalni przed terminalem...gdzie jest pelno kamer i nierzadko ochrona.... malo na nim nie zasnalem i pewnie tak jak co niektorzy tutaj wylaczylbym go w polowie ale nie lubie zostawiac niedokonczonych filmow..i dobrze bo koncowka wszystko wyjasnia jednakze mnie sie ogolnie nie podobal!! pie&%olenie kotka za pomoca mlotka..
Ok masz prawo do swojego zdania i mógł ci się ten film nie podobać ale trochę chyba po nim za bardzo pojechałeś i sprawiłes że niektóre osoby czytając swój kometarz nie będą chciały nawet zobaczyć tego filmu a moim zdaniem wielka szkoda bo jest wart obejrzenia.
i jeszcze jedno...porownania do apartamentu (ktos tam wczesniej porownywal) sa totalnie nietrafione..apartament byl swietny!