Zabójczy numer

Lucky Number Slevin
2006
7,6 85 tys. ocen
7,6 10 1 84720
6,8 19 krytyków
Zabójczy numer
powrót do forum filmu Zabójczy numer

słaby podkład muzyczny i montaż dialogi nie dorównują tarantino chociaż sie starają więcej jak 6/10 nie da rady dostać

ocenił(a) film na 9
dengr

znalazl sie krytyk... pff, bardzo dobry film! ostatnio rzadko amerykancy robia cos dobrego

ocenił(a) film na 10
dengr

slaba muzyka ,slabe dialogi ??? stary czego ty sie nacpalaes...film rewelacyjny,zakrecony i dobrze wyrezyserowany...

ocenił(a) film na 8
dengr

hmm, bardzo ciekawe, masz dwa łby [a dokładnie to 2511 punktów] i robisz błąd ortograficzny, godny przedszkolaka, "zabujczy" piszę się przez "ó" [o tak "zabójczy"].

Czy to źle świadczy o Twojej działalności na łamach Filmwebu, czy może jest to zwykłe niedopatrzenie...

Odnośnie filmu, jest bardzo dobry, przynajmniej trzyma poziom w przeciwieństwie do większości chłamu serwowanego nam, przez rynek amerykański [docelowy odbiorca, to tępak z popcornem, który, każdy nawet najbardziej oczywisty wątek, zwrot, kruczek fabularny, musi mieć dokładnie i przejrzyście wyjaśniony, ale, czegóż wymagać od ludzi którzy Fidela Castro uważają za artystę muzyki popowej...]

ocenił(a) film na 10
dengr

"zabujcza" to jest Twoja znajomość ortografii, a film był zabójczy.

ocenił(a) film na 10
dengr

ja mysle ze na tym serwisie wyśmienitym pomysłem jest dołożenie jeszcze jednej zakładki 'TOP 100 debile' mysle ze bylbys w czołówce

braincrusher

Może z tym "zabujczy" to taka ironia, a jeśli nie to gratuluje bystrości.Nawet pisząc ten durny komentarz miałeś wyraźnie napisane, że znajdujesz sie na forum filmu "Zabójczy numer".

ocenił(a) film na 9
braincrusher

hehe... dobre.
Mnie jego wypowiedź nie dziwi. Oto co on napisał ostatnio na temat Willisa:

"Stone ostatnio tylko jakieś kmioty robi i pewnie to będzie kolejny. Do tego zatrudnił Willisa który aktorem jest tragicznym. Więc pewnie będzie kiepsko ale i tak film zarobi bo to w końcu Stone"