Daje mu 8/10, bardzo mi sie podobał. Było kilka momentów, które naprawdę mnie wystraszyły. Fajny był też sam pomysł, film jest dobrze zrobiony, polecam!
A ja zdecydowanie nie polecam. No i teraz macie ciężki orzech do zgryzienia, któremu z nas uwierzyć? ;)
jak juz sie wypowiadasz to moglbys chociaz pisac po polsku bo nie rozumiem
tego twojego miejscowego slangu :D
burak ze wsi sie mnie o szkole pyta :S
reszty twojej wypowiedzi chyba nie trzeba komentowac...
"Suponujesz ograniczony umysłowo, pokrzywdzony przez geny i obleśny gnoku, że ja nie ma szkoły i jestem burakiem??? ZONK!!!"
ja nie suponuje, ja to wiem, zreszta nie trudno sie domyslic...
"Burak cukrowy to jesteś ty, bo swojej starej każdego dnia każesz kopac węgiel łyżeczką do herbaty, pod śmietnikiem...Przykre To jest, no ale prawdziwe... No i co ci czubku dbiło, ażeby mnie zaczepiac??? Czyżby kleju do wąchania zabrakło??? Hmm??? A móze matka znów się rucho i chodzi po melinach, a w domu jebane...dzieci?!?!!? ;-))))))"
nie wiem skad ty takie pomysly bierzesz... moge jedynie przypuszczac.. :D
Zacytowalem twoje wypociny tylko dlatego zeby ci uswiadomic buraku ze jestes glupszy niz but u lewej nogi ale widze ze nie dotarlo no coz...
Musze cie rozczarowac bo ja sie za zadnego "mistrza szermierki" nie uwazam ale smiem twierdzic ze ty nim jestes ,w koncu pokazuejsz w kazdym poscie
"na co cie stac".
Widze ze zaczyna ci brakowac pomyslow i nadszedl czas na copy/paste.
W takim razie prosze bardzo:
o_O
Na poczatku myslalem ze jestes tylko tepym burakiem ale z tego co czytam to masz tez chyba problemy z psychika, ciagle piszesz cos o kutasach jakby to byl dla ciebie chleb powszedni.Nie wnikam ale to chyba skutek jakichs traumatycznych przezyc z dziecinstwa?
"Nie sądz innym po sobie" SELFOWNED
Wez przestan zboczencu o tych kutasach pisac bo mi sie niedobrze robi
To ze cie smyraja chujem po czole nie znaczy ze kazdy tak ma.
Jeśli komuś ten film się naprawdę podobał i uważa go za oryginalny i godny polecenia, to znaczy, że ten "ktoś" może każdy nowy odcinek "Mody na sukces" oglądać w napięciu z miską popkornu i za każdym razem doznawać objawienia. Alleluja.
Powiedz to tej pomyji powyżej...ech w sumie to nie nawracaj tego ćwoka, bo szkoda na niego zdrowia...
Pozdro...
...a jezeli komus sie ten film nie podobal, moze rownie dobrze wylaczyc neostrade i zachowac sobie swoje durne komentarze dla siebie. Z pewnoscia rodzicie sie uciesza z jednego rachunku mniej.
Stary, oklepany text z tą "neostradą" - więc daj se siana, brudasie. Powiem więcej.......ZJAZD facet!!!
Pozdrawiam matulę twą((i tylko ją));-))))))))))))))))))))))))))))))
Kim jesteś, synu? Jakim prawem taki zapchlony, wychudzony, i śmierdzący zbukiem....burek ze śmietnika ja ty, próbuje ugryźć dobermana którym jestem JA!!!;-))) HaHaHaHa!!!((obrzydliwy i wstrętny śmiech))
Rozumiem, że jesteś nowym przyjacielem((adwokatem może?;-) )) murdiego? - Tym...którego on od początku swego bytu na FW, szukał?!;-))
A, więc życzę wam oby-dwóm pedałom, abyście zostali żywcem rzuceni na pożarcie krokodylom. Niech połknie was anakonda - byle powoli i boleśnie. Zasługujecie na to, by sparaliżowało was żądło pająka-ludojada. Najbardziej jadowity z węży powinien wypalić wasze mózgi((ehh...przecież wy ich nie macie)). Pantery powinny pić z waszych rozerwanych gardeł - ale i tak to byłoby pewnie za dobre dla takich ZER. Nie!!! Raczej niech czerwone mrówki naszają wam obu kwasem w oczy, zeżrą tobie i murdiemu jaja((ehh wy nie macie przecież nawet tego)), spenetrują wam dupsko i wyjedzą flaki! Zasługujecie na zarazę! Syfilis! Malarię! Żółtą gorączkę! Trąd! Im okropniejszej życzę wam śmierci i, im bardziej traktuję was jak śmieci, tym trudniej jest mi się od was opędzić!!!
Bawcie sie dalej "pzyjaciele", ale beze mnie......!
Do siego roku!;-)))
Doberman :OOOOOO (AHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA)
Chlopcze, przeciez wszyscy wiedza, ze jakbys raz w pale dostal to bys sie rozlozyl jak domek z kart.Pisalem ci juz wczesniej, ze zgrywanie hero w internecie do niczego nie prowadzi.
Zakladam ,ze ten obrzydliwy i wstretny ryj, jak to ladnie ujales
musi idealnie pasowac do twojej wstretnej i obrzydliwej mordy?
No prosze ,Fiolas ubzdural sobie, ze ja potrzebuje adwokata(hmm ciekawe) kiedy to on pare postow wyrzej probowal desperacko zawrzec sojusz z jakims typem ktory go najwyrazniej olal LOL
"A, więc życzę wam oby-dwóm pedałom, abyście zostali żywcem rzuceni na pożarcie krokodylom. Niech połknie was anakonda - byle powoli i boleśnie. Zasługujecie na to, by sparaliżowało was żądło pająka-ludojada. Najbardziej jadowity z węży powinien wypalić wasze mózgi((ehh...przecież wy ich nie macie)). Pantery powinny pić z waszych rozerwanych gardeł - ale i tak to byłoby pewnie za dobre dla takich ZER. Nie!!! Raczej niech czerwone mrówki naszają wam obu kwasem w oczy, zeżrą tobie i murdiemu jaja((ehh wy nie macie przecież nawet tego)), spenetrują wam dupsko i wyjedzą flaki! Zasługujecie na zarazę! Syfilis! Malarię! Żółtą gorączkę! Trąd! Im okropniejszej życzę wam śmierci i, im bardziej traktuję was jak śmieci, tym trudniej jest mi się od was opędzić!!!"
Zaburzenia mózgu sie leczy w szpitalu, a nie na forum internetowym.
Cwaniaczek jesteś przez kabelek USB, co?!?! Wchodzisz tutaj za każdym razem z innego nicka i sam się biczujesz! Ile ty masz lat w ogóle, synek?
Tak jak nadmieniałem wcześniej...nie chcę mi sie z tobą już męczyc bo to mnie obraża, a ciebie "winduje" do góry!
Nie masz żadnych konkretnych vs.operandow, więc tylko cytujesz....cytujesz i jeszcze raz...cytujesz!!!
Skoro jesteś taki twardy to podaj swój adres, a zapewniam że w realu zdmuchne cię jak świeczkę!!!
12 postow wyzej buraku.
Wszedzie cie trzeba za raczke prowadzic ?
Krakow, Podgorze
Ojj... mizeroto, ty mizeroto! Prawdzie ASISKO percepcji z ciebie, wieeeeeeeeeeeeeesz?!?!?;-) ((puszczam oko jakby ktos nie sqmał ironii ;-) )) No i nawet nie umie liczyć do 13-stu.....żałosny dureń!!!
aaa, to jednak wiesz doskonale gdzie i z kim?
Zastanawiam sie, czy gorsze jest to ze sam sobie klody pod nogi podkladasz, czy to ze zaczynasz pisac jak prawdziwy ziomeq?
Co buraq?