PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214414}

Zabójczy szept

Whisper
2007
6,1 15 tys. ocen
6,1 10 1 15009
4,5 4 krytyków
Zabójczy szept
powrót do forum filmu Zabójczy szept

Filmu niepolecam naprawde cieniutki i strasznie nudny,odrazu podszedlem do niego z pewnym dystansem mysle ze zatrudnienie aktorow z Prison Break-a albo z Lost-ow to pomylka,ten nawiedzony chlopiec urwal sie chyba zinnej bajki odrazu jak zobaczylem jego arcydziela rysunki malowane kretkami i pierwsza zamazana postac na czarno wiedzialem ze los bohaterow jest przesadzony,nawet niewyjawiono dlaczego tak postepowal prawdopodobnie przyspalem ten moment tego ekscytujacego i trzymajacego w niesamowitym napieciu filmu,jesli jest ktos kto moze mi to wytlumaczyc czekam na odp, pewnie byl jakim podupadlym aniolem ktorego moza bylo zabic siekiera i kazdy gluchy mogl go olac bo nieslyszal jego szeptow,w tym filmie sa powielane schematy nawiedzonych dzieci nic interesujacego nierozumie tez tak wysokiej oceny wogule mnie zasanawia ten filmweb co sie z dzieje takie filmy jak Wioska albo Slady z melem gibsonem sa tu oceniane jako sredniaki a takie gnioty jak whisper tak wysoko?!?!?! jak dla mnie 4/10 ale to jest moja prywatne zdanie i opinia na temat tego filmu niemoge kogos zmusic by myslal tak jak ja pozdrawiam