Zabójczy szept

Whisper
2007
6,1 15 tys. ocen
6,1 10 1 15023
4,0 3 krytyków
Zabójczy szept
powrót do forum filmu Zabójczy szept

nic dodac nic ujac, elementy z "omena" sie mocno rzucaja w oczy, ale ujdzie..sawyer tez calkiem niezle..ostatnia scena mnie troche rozczarowala, jak upadajac -zaatakowany przez wilki i nic nie widzac- rzucil siekiera i trafil "małego" (...) w głowę..jak dla mnie scena swiadczaca o braku ciekawych pomyslow rezysera.

ocenił(a) film na 8
XxSe7eNxX

Jak dla mnie chyba jesteś ślepy bo nie trafił go w głowę lecz w klatkę piersiową.

Geralt555

popieram wrobla ;DD
dokladnie film bez rewelacji.
koncowke filmu pozostawiam bez wypwiedzi xD
i wgl ten film to jakiś tani gniot, widzialam straszniejsze ..

Geralt555

mogl go trafic nawet w kutasa jakie to ma znaczenie

ocenił(a) film na 8
XxSe7eNxX

hehe, dobre. Też mnie wkurza jak ktoś się czepia jakiegoś nieistotnego szczegółu a pomija właściwy wątek.
Pozdro

ocenił(a) film na 4
XxSe7eNxX

Zaczynało się fajnie, ale.
Nie rozumiem scen z wilkami,zupełnie na siłę ten wątek. Dlaczego np.mały nie był władcą komarów albo kotów? :) z fabuł jakoś to nie wynika i temat niewytłumaczony. A tytuł powinien brzmieć "Ranczo Wilkowyje-historia prawdziwa". Jakoś tak mało strawny ten gniot.

babytronique

no bo wilki sa wladcami lasu, jednymi z najgrozniejszych zwierzat w lesie i wedlug wierzen wilki sa zlymi duszami itepe ;DDDD
wiec jako sprzymierzencow Davida czy kogos tam nie mogli dac sarenki to chyba oczywiste ;P

ocenił(a) film na 8
asioo

Najgroźniejszym zwierzęciem to jest człowiek,tak dla wyjaśnienia :P
A szatan wg.Biblii nie ma nic wspólnego z wilkami,jest władcą much,to inne jego określenie.Władca much,szarańczy i każdego robactwa które pochodzi z ziemi.Gdzieś to przypadkiem czytałam kiedyś.
Film ogólnie bardzo mi się podobał,ale to przedstawienie wilków mnie mocno raziło,ponieważ bardzo je lubię ;) Poza tym kojarzyło mi się to raczej z "Czerwonym kapturkiem" :P
Ogólnie film trzymający w napięciu,ale do Omena bardzo podobny.Choćby ta scena jak śrubokręt spada z dachu zabijając tego faceta-w Omenie jak dobrze pamiętam były bardzo podobne sceny,że coś niby przypadkiem spada na kogoś tak nieszczęśliwie że go zabija.

ocenił(a) film na 6
izabelaxxx

mi sie nawet podobal, dalem 6/10

z tym ze ogolnie cale zakonczenie historii to troche banal, wg mnie widac bylo ze tworcom zapraklo pomyslu na koncowke historii
historie film opowiada calkiem zgrabnie ale konczy ja niestesty nieco nieumiejetnie