PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30373}
6,8 1,7 tys. ocen
6,8 10 1 1665
Zabójczy warunek
powrót do forum filmu Zabójczy warunek

gdyby nie...

ocenił(a) film na 3

Gdyby nie rola Brody'ego i całkiem fajny scenariusz to byłaby porażka. A tak - można
obejrzeć.

zuzahnna

Sorry ale czegoś tu nie rozumiem gdyby nie Brody i scenariusz to film byłby porażką?? To tak jakby powiedzieć pies bez ogona i czterech łap nie byłby psem. Dobry scenariusz i gra aktorska to podstawa więc jeśli to się broni to film jest dobry.

ocenił(a) film na 3
carry_89

Dlatego, że jeden aktor nie zagra za wszystkich .A historia jest naprawdę fajna, także sumując jedno z drugim ewentualne drewno w obsadzie da się przełknąć. O to mi chodziło :)

ocenił(a) film na 10
zuzahnna

Ale ten jeden aktor zajmuję jakieś 80% filmu, nie mówiąc o tym że resztę obsady po prostu przyćmiewa swoją rolą. Co do reszty aktorów to też wcale nie takie drewno. Wiadomo nie znakomici, ale dali radę.

użytkownik usunięty
maryska_wieczorek

on zajmuje 80% filmu? z 50%, może nawet nie. dużo poświęcili tej "policjantce" od siedmiu boleści i byli też jeszcze inni aktorzy, więc 80% to chyba raczej nie.
poza tym, nawet Brody nie grał tu na tyle szaleńczo, żeby jakoś podnieść jakość filmu. to właśnie on dał radę, jego opus magnum pokazał w innych filmach, nie w tym.
scenariusz strasznie naciągany, jest o wiele więcej lepszych filmów z tego gatunku.

ocenił(a) film na 10

Wczoraj miałam szansę obejrzeć po raz kolejny ten film i jednak nadal pozostaję przy swoim zdaniu. Jedyny minus jaki mi do głowy przychodzi to sam tytuł: jak można "Oxygen" przełożyć na "Zabójczy warunek"?

użytkownik usunięty
maryska_wieczorek

jeśli to dla ciebie jedyny minus to - pozdrawiam