i nawzajem ;) ps. wiesz coś o tym:>? (masz takie a może "samo" takie jesteś?) Widzę, że masa homofili się tutaj zeszła, zresztą ku uciesze prostackiej gawiedzi. Chwała Bogu, że tego gówna nie oglądałem, nie wytrzymałbym. Ale jak to mówi porzekadło "uderz w stół a nożyce się odezwą" :D
Otóż pragnę Cię uświadomić, że ideą tego serwisu jest ocenianie filmów po ich uprzednim obejrzeniu. Jeżeli jeszcze nie zrozumiałeś - to proszę, to samo w prostszej formie:
1. Oglądam film.
2. Oceniam film.
Nigdy odwrotnie.
Nie wiem co takiego pederastycznego jest w tym filmie...Wiesz co to w ogóle znaczy? Tam nie ma dojrzałego mężczyzny "związanego" z młodym chłopakiem tylko dwoje młodych ludzi ;/ Zresztą może powstać milion filmów o homoseksualistach, które będą miały na celu pokazać ślepym i nietolerancyjnym wręcz wulgarnym i agresywnym ludziom, że geje czy też lesbijki to zwykli dobrzy ludzie to oni i tak nie zmienią swoich chorych poglądów. Powinien powstać film z serii chore homofoby. I zgadzam się z tekjow. A tak na marginesie uważam, że film jest bardzo dobry.
No cóż. Film obejrzałem w ciszy i skupieniu, uważnie wychwytując co tylko się da. Dużo dobrego o nim słyszałem, ale mnie osobiście po prostu zawiódł! Owszem, można podziwiać dialogi, zachwycać się ujęciami itp., ale ktoś gdzieś słusznie zauważył, że to trochę taka "sztuka dla sztuki". Poza tym, czy nie odnosicie wrażenia, że Hubert sam po prostu stworzył te wszystkie problemy? Ja niestety tak, a jak na film o problemach geja-nastolatka z dorastaniem to również słabiutko.NIE POLECAM!! PRZECHWALONY!!