PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=235793}

Zaczarowana

Enchanted
2007
6,4 88 tys. ocen
6,4 10 1 87954
6,2 24 krytyków
Zaczarowana
powrót do forum filmu Zaczarowana
desHouse

ty jestes beznadziejny
popisales sie komentarzem...
polecam kazdemu!! lekkie przyjemne i zabawne... no i Mc Dreamy :)

ocenił(a) film na 9
dzudi86

baaardzo fajny film, nie sugerujcie sie tymi negatywnymi komentarzami, mi sie ten film podobal.

desHouse

Grunt to mieć argumenty do swojej oceny :)

butryk_2

a co wam się tak podobało w tym filmie? Może książe? <lol2> ten film to dla dzieci do 10 lat.

desHouse

Mnie też się ten film nie podobał. oglądałam go juz jakis czas temu, w kinie i miałam ochote wyjsc z sali, ale żal mi było kasy:)
Film był nudny i okropnie denerwował mnie głos Giselli. Wiem że to wina dubbingu a nie samego filmu ale nie mogłam suchac tych piosenek w polskiej wersji.
Mimo to uważam że film jest dobry dla małych dzici. Pewnie jak bym miała z 9 lat to bym była zachwycona. No ale naszczescie nie zatrzymałam sie na tym etapie rozwoju:)

i dałam 1pkt. Bo całkowicie zmrnowałam prezez niego czas i pieniądze.

ocenił(a) film na 9
lao_mix

film był super. nie wiem czemu go tak nisko oceniacie. na szczescie nie mialam tej przyjemnosci ogladac go w polskiej wersji jezykowej. mimo ze to jest musical, ktorych wydawalo mi sie ze nie znosze-bardzo mi sie podobal. od samego początku historia wciaga, teksty w filmie są bardzo zabawne, ciekawe postacie, bardzo dobra animacja. nie sądzę, ze jest to film tylko dla malych dzieci.

desHouse

Bardyo fajna bađ} , wsyzstkim gorco polecam !