PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=235793}

Zaczarowana

Enchanted
2007
6,4 88 tys. ocen
6,4 10 1 87954
6,2 24 krytyków
Zaczarowana
powrót do forum filmu Zaczarowana

Ten film jest po prostu rewelacyjny. Cieply, przesmieszny i z happy endem ;) Dla duzych
ksiezniczek :)

kacperek8

dla Zuzi [8 lat] to najlepszy film na swiecie:-)

ocenił(a) film na 10
kacperek8

Ja mam lat prawie 26 :) a film podoba mi się bardzo :)

ocenił(a) film na 8
sarah496

Trzydziestoletniemu facetowi też się spodobał;) Bardzo fajny filmik. Ciepły, przyjemny. Pozytywny :)

BalooCTW

Wszystko jedno w jakim wieku ;) Jest rewelacyjny!

ocenił(a) film na 8
BalooCTW

ja mam 34 tez i sie podobał:) taki miły, przyjemny i optymistyczny.

ocenił(a) film na 8
sarah496

zgadzam sie;) 23 latka;)) z moją kochaną 7 latką:)

ocenił(a) film na 9
kacperek8

Film przecudny, piosenki rewelacja.Myślę że Amy Adams naprawdę jest urodzoną księżniczką :)

Luxman

Film z fantastycznym, baśniowym klimatem.

uwielbiam_pierogi

Ja mam już ponad trzydziestkę i oglądałem go ze dwa razy. Chyba nikt inny nie potrafiłby przykuć mnie do ekranu przy takim filmie oprócz Amy Adams - delikatnej, kruchej istotki z rozbrajająco zadartym noskiem - po prostu księżniczki z bajki. Nie gustuję we współczesnych disneyowskich klimatach, ale tu całkiem przypadkowo trafiłem na coś naprawdę fenomenalnego, ciepłego, co długo ma się w pamięci. Polecam tym, którzy jeszcze nie widzieli.

ocenił(a) film na 6
kacperek8

Oglądałam z koleżankami w letni wieczór i jedna tak się wzruszyła że ryczała pół wieczoru mówiąc "jak pięknie"- a mamy po dwadzieścia parę lat :) fajnie było wrócić do czasów księżniczki na babskim wieczorku, a nie tylko sex w wielkim mieście i bzykanie na śniadanie...

Gloriana

No bo widzisz, cała ta współczesna holyłucka żydokomuna chce, abyśmy swoje uczucia sprowadzili do najniższych instynktów (sex w wielkim itd.). Jak psy. Takimi łatwiej manipulować.
Pozdrawiam ciepło

Jack_Holborn

Świetny film o potędze miłości, ja ma 22 lata ale uśmiałem się przy tym filmie bardzo, przy tym dość nietypowe zakończenie i zwroty akcji , świetnie jest tez połączenie klasycznej animacji i filmu aktorskiego postacie z kreskówki są świetnie odkrywane przez aktorów a ich podobieństwo wielkie. Kapitalna muzyka, mimo iż nie przepadam za musicalowymi wstawkami to tym razem było świetnie.

moja ulubiona scena to ta w której szczury czyszczą klozet:) Bezcenne:)

Zastanawiam się nad oceną waham się miedzy 8 a 9.