PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=235793}

Zaczarowana

Enchanted
2007
6,4 88 tys. ocen
6,4 10 1 87954
6,2 24 krytyków
Zaczarowana
powrót do forum filmu Zaczarowana

Mam pytanie.

ocenił(a) film na 10

Czy nie wie ktoś jaki jest tytuł piosenki z tego filmu?? Wiem na pewno, że śpiewa ją Ewelina Flinta, ale nie oglądałam całego filmu i nie wiem w którym momencie jest ta piosenka. Może jednak ktoś ją kojarzy...

ocenił(a) film na 7
luth_eledhwen

to jest "długo i szczęsliwie":))jest już na youtubie jak coś:PP ale nie wiem czy jest gdzies ta polska wersja "skąd wiedzieć ma, że ją kocha"-to podobało mi sie zdecydowanie bardziej:)

ocenił(a) film na 8
kujoneczek

tak to jest "Dlugo i szczesliwie" :)
mi tez bardziej sie podobala "skad wiedziec....." ale wlasnie tez nie moge jej znalesc:( jakbys znalazla to daj znac ok??) :)
pozdrawiam:>

luth_eledhwen

Myślę, że jest raczej dla dzieci, chociaż dorosłym moze sie spodobać.Początek był okropny najnormalniejsza w świecie bajka animowana.Później zaczęło sie rozkręcać.

ocenił(a) film na 10
luth_eledhwen

Jeśli kogoś interesuje pobranie tej piosenki "Skąd wiedzieć ma, że ją kocha" niestety w wersji angielskiej(popieram polska wersja dużo lepsza) to wystarczy wejść na tą stronę http://skumaj.com/search.php?q= a potem wpisać "that's How You Know" wykonać to o co nas proszą i piosenka się pobiera... Piosenka Eweliny Flinty też jest :) btw na tej stronce można znaleźć dużo interesujących plików. Pzdr serdecznie :)