PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=235793}

Zaczarowana

Enchanted
2007
6,4 88 tys. ocen
6,4 10 1 87954
6,2 24 krytyków
Zaczarowana
powrót do forum filmu Zaczarowana

Pytanie:

ocenił(a) film na 5

To pytanie jest skierowane do tych osób, które były na tym filmie. Czy możecie określić tak mniej więcej dla osób w jakim wieku jest ten film. Chcę na niego iść, ale nie wiem czy się nie wygłupie...

ocenił(a) film na 8
kaszabl

Ja na filmie nie byłam jedyna osoba w moim wieku (17). Nie jest to typowa bajka Disneya, raczej komedia romantyczna (mix bajka;p). Myślę ze każdy może iść na ten film nie obawiając sie jakiegoś wygłupienia<?>....
a ogólnie polecam Zaczarowaną bardzo śmieszny film (przynajmniej dla mnie):)pozdrawiam A.

Angela

Ja mam 20 lat i byłam na tym z przyjaciółką. Świetnie się obie bawiłyśmy. Naprawdę warto iść. :)

ocenił(a) film na 6
kaszabl

pewnie, ze idz:D ja mam 20 i bylam z kolezanka, myslalysmy ze sie popłaczemy ze smiechu:D [bo troche inaczej odbierałysmy niektore kwestie postaciXD] ale ogolnie, jak ktos wpsomniał, to taka komedia romantyczna w stylu bajki:)

kaszabl

a ja mam lat 15 i też byłam .
film po prostu świetny , bajeczny.
polecam ! .;]

ocenił(a) film na 8
kaszabl

ja mam 20 lat i bylam najstarsza w kinie. jak dla mnie - film uroczy, ale np. mojej kolezance w tym samym wieku sie kompletnie nie podobal..
wiadomo, ze nie jest to ambitne dzielo, ale raz na jakis czas mozna obejrzec taka bajke:)

ocenił(a) film na 7
ania007

Ja (14) i moja koleżanka (13) byłyśmy na nim i było poprostu świetnie! Każdemu kto lubi komedie romantyczne się spodoba! A zresztą nie tylko im ;) Jest mnóstwo świetnych kawałków komediowych xD

ocenił(a) film na 9
kaszabl

Ja bylam na nim (18lat) moj kolega (19lat) i jego mlodsza siostra (6lat) i wszyscy sie dobrze bawilismy tylko jego siostra no jak dziecko troche nie moglam usiedziec bo dzieci krotko sie na czyms skupiaja ale czesto sie smialam i komentowala ubrania glownej bohaterki wiec mysle ze film dla kazdego moze byc :)W kinie bylo wiele dzieci z rodzicami i widzialam ze rodzice tez sie dobrze bawia :)

ocenił(a) film na 9
kaszabl

A ja mam 23 lata i byłam w dodatku na nim sama :P więc raczej się nie wygłupisz.... tym bardziej że oprócz mnie na sali był jakiś tatko z dwoma dzieciaczkami, ale oprócz tego dwie parki w mniej więcej moim wieku :)

A film jest śliczny :) w sam raz na odstresowanie :)

ocenił(a) film na 9
berenika84

Ja tez bylem sam i tez mam 23 lata.Mozesz isc i sie nie przejmowac.Tak ogolnie nie ma co sie przejmowac co mysla inni ludzie.Nie bedziesz przeciez biegac nago po miescie tylko pojdziesz do kina.Bez przesady ;)

Wojtek_dpo

Ja też mam 23 lata i też byłem na tym filmie z dziewczyną która ma 22 lata i myślę że nawet jakbym miał 25 lat to bym poszedł :DDDDDD

kaszabl

Wczoraj byłam na tym filmie z mężem.Ja 50 lat,mąż 53 latka:)) Super bajka,,,,i zapewniam cię, że w każdym wieku jak tylko ma się ochotę można oglądać bajki.Suuupeeer film:)

ocenił(a) film na 8
kaszabl

byłam na filmie z przyjaciółkami (lat 17-18). ubawiłyśmy się strasznie. film raczej dla nastolatek i raczej nie dla facetów.
bardzo fajne połączenie bajki i filmu.
warto zobaczyć. poprawia humor.

kaszabl

a ja mam 18 i dla mnie film byl beznadziejny. czekałam tylko aż się skończy..

kaszabl

Zależy ile masz lat , ja mam 13 i mnie wpuscili ale moją 5 letnią siostrę tez

xDDDDD

jak ja byłam <a byłam w walentynki> to byli nie tylko zakochani ale też rodzice z dziećmi i osoby w wieku ok.40-50 lat:)
także idź śmiało:) chociaż osobiście uważam że film był średni...

ocenił(a) film na 10
_ziutka_

Ja również byłam w Walentynki! to nie jest do końca bajka.. to jest komedia romantyczna. Swietna naprawdę polecam bo warto.