PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=235793}

Zaczarowana

Enchanted
2007
6,4 88 tys. ocen
6,4 10 1 87953
6,2 24 krytyków
Zaczarowana
powrót do forum filmu Zaczarowana

Byłem na Zaczarowanej
No coż mogę powiedziedzieć, taki bajkowy film bardzoo sympatyczny, kolorowy, optymistyczny, ciepły, zabawny, muzyczny no i romantyczny (nie lubię komedii romantycznych, ale tego nie mozna tak traktować)... i można by wiele dodawać epitetów. Super piosenki sa i na sam koniec, gdy pokazuja jak sie wszystko potoczyło taka dospiewaka przez Eweline Flinte po tym "I wszyscy zyli dlugo i szczesliwie" fajnie;D;D;D W ogole bardzo dobra bajka! Bo pojawia się chyba wszystkie elementy bajki, sa powroty do dawnego Disneya, smok, księzniczka, czarownica i w ogole ;D Film emanuje radością:))Bardzo dobry dubbing, gra aktorska, śmieszne teksty i Pip;D no i raz jeszcze powiem muzyka - świetnaa!! Film moze troszke naiwny jak to bajki, ale poprawia humor na calego i ta naiwność nawet nie przeszkadza. Dla niektorych moze byc za slodki, ale i takie czasem trzeba, bo w koncu "trzeba śnić, dzieckiem być w siłę bajki uwierzyć"! Polecam :) Oplacało sie wydac 15zł!

Zaczarowana bajka niech trwa!

ocenił(a) film na 10
mateusz15_91

Mnie również film się bardzo podobał. Serdecznie polecam.

magdabkk

Z kina wyszłam roztańczona i w super humorze. Polecam

mateusz15_91

co tu pisać zgadzam się ze swoimi poprzednikami :) dodam tylko POLECAM!!!

ocenił(a) film na 10
mateusz15_91

Śmieszny, fajnie zrobiony ogółem... Czasami czułem się jak w musicalu z lat 60-tych ;) Podobał mi się :D
Polecam !!

ocenił(a) film na 10
mateusz15_91

popieram, po oglądnieniu tego filmu aż chce sie wierzyć w szczęście :)) piękny!