Tak nawiazujac jeszcze do szczurow... moj 3letni brat ogladal fontanne i wyciaganie kobiety. Myslicie, ze bedzie mial koszmary? :P
Wlasnie mi przed chwila opowiadal z przejeciem to zdarzenie. Byl zafascynowany. Ach, i twierdzil, ze szczury byly pomalowane węglem.
nie jest ciężko, kiedy ma sie takiego 3-latka w domu :) ja mam dwa, jeden już po3-latkowy, a drugi przed3-latkowy :P
Najlepsze że takie dzieci pamietaja rożne dziwne rzeczy, ktore sobie kiedys tam nagle przypominaja.
nie :))))))))))) 3 lata to za wcześnie, ale pokaż mu jak skończy 4 lata, tak, 4,5, to wtedy jzda bez trzymanki murowana! ej! a dlaczego on nie spi o tej godz???
ja chyba idę spać, przypomniałem sobie że ten film już oglądałem, tylko byłem wówczas trochę wstawiony, miłego seansu film jest zły :) nie będę zdradzał może szczegółów
Oj tam, rodzeństwo ma dzisiaj ze mna dzień dziecka. Poloze ich w trakcie reklam. Bardziej sie obawiam pobudki w nocy przez te szczury...
yhy.... w razie czego jak bedzie taka pobudka - połóż koło łóżka jakiegos super ulubionego misia i powiedz, ze mis teraz bedzie pilnował łóżka i żaden szczur ani nic innego tam nie wiejdzie :))))))))))))))
no coś w tym jest, mamą jestem od 5 lat, ale chowam dzieci chyba już... z 10!!! :) Jeny..... Jestem już stara!!! ;PPP
Niestety muszę lecieć z psem xD Pójdę, jak się zacznie reklama, żeby stracić jak najmniej. Mam nadzieję, że nic ciekawego się nie wydarzy xD
leci se meteor, panowie wyżej postawienie te go zestrzelili garścią rakiet, i wtem meteor rozpadł sie na kawałki i oni sie zdziwili, że te kawałki leca na ziemie - O NIE, CO MY TERAZ ZROBIMY??? NIE MAMY TAKICH MAŁYCH RAKIET.meteoryty soadają na ziemie i niosą za soba radioaktywny (?????) syf, po którym ludzie padają,.... znaczy się promieniowanie ich zabija.