Zagłada z kosmosu

Meteor Apocalypse
2010
3,2 599  ocen
3,2 10 1 599
Zagłada z kosmosu
powrót do forum filmu Zagłada z kosmosu

chodźcie, chodzcie mnie was tutaj potrzeba!!!

ocenił(a) film na 2
hapibo

Drogie jury, praktycznie można przejść do oceniania tego filmu... xDD

BozekVooDoo

jeśli chodzi o film, chym nudny , itp ale nie aż tak idiotyczny, nawet troche dramatyzmu....2 albo 3

FranzHalski

Zginęła jedna z głównych bohaterek, można potraktować to na plus.

Valdoraptor23

za nią dam 1, bo tak dała bym -1!

FranzHalski

dla mnie totalna porażka.... bohaterka alias krzywa gęba umarła, zmarnował na nią jedną próbkę...

hapibo

Uśmiałbym się jakby córka wypluła.

Valdoraptor23

rany... leciał meteor wielkosci całego miasta, a oni se na wzgórzu stali i patrzyli i nie dotarła do nich fala uderzeniowa!

hapibo

HURRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAA JAKIE SZCZEŚCIE, OKLASKI, BRAWA, APLAUS - no pożygam się.... ta ich euforia rozstroiła mi żołądek!!!!!!!!!!!

hapibo

ja sie jak zwykle prawie popłakałam jak znalazł cudem żonę:((buuuu jakie romantyczne tylko długich włosów indianina żal..

klaudia0

I co, kometa się wzruszyła ich szczęściem i nie uderzy??

Valdoraptor23

nie - bajka zakończyła się szczęśliwie:) Czas na ocenę będzie 4 i za szczury też 4 - 5 to jednak przesada ;pp

ocenił(a) film na 1
klaudia0

Czemu oni wszyscy nie umarli?

Yhera

bo przeciętny widz pisał by listy do tv z pretensjami że takie straszne filmy zapodaje gawiedzi;)

klaudia0

aha i ten sam przeciętny widz nie mógłby usnąć po takim dramacie ;p

ocenił(a) film na 1
klaudia0

Dla mnie byloby to szczęśliwe zakończenie :)

hapibo

A tak aktorka z krzywą gębą to gwiazda takich filmów jak Mega pirania, Megaszczęki kontra megamacki, :)

FranzHalski

no te filmy są genialne;p

klaudia0

Jeny!!!! jak ja się umęczyłam, zwłaszcza tą końcówką! dlaczego nie ma zero w skali oceniania?!

hapibo

Powinno być bo musiałem zmieniać sporo ocen po obejrzeniu birdemica

ocenił(a) film na 1
hapibo

Też się nad tym zastanawiałam. Wiele razy.

klaudia0

Ja dam 3 za zepchnięcie katastrofy nawet nie na drugi ale na jakiś wręcz dwudziesty trzeci plan, jakbym chciał obejrzeć dramat rodzinny to bym pooglądał Klan xD

No to dobranoc wszystkim i chętnych zapraszam jutro na "Zabójcze promienie"
http://www.filmweb.pl/film/Zab%C3%B3jcze+promienie-2008-463720/discussion/Fanklu b+pulsu+zaprasza+29.07.2013+o+godzinie+20.00+na+TV+4%3A+Gdy+s%C5%82oneczko+za+mo cno+przygrzeje%2C+a+filtr+400+kremu+do+opalania+nie+starczy...,2254668

ocenił(a) film na 2
Valdoraptor23

Poleci te 2 z dobrego serca. Wielką stopę za nudziarstwo zjechałem od razu jedynką, więc można świętować xD

hapibo

Jezuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! "pirania 3DD" leci na canal + a ja tu tak chałę oglądam!!!!

hapibo

uwielbiam ten film:))

hapibo

Dobranoc!

hapibo

Do jutra :)

FranzHalski

dobranoc wszystkim :) ja póki mi prądu nie wywali, bo burza się zaczyna, świeże powietrze od tyg poczułam, to zobacze ten film piraniowy!!! :)

hapibo

Też dobranoc wszystkim :**