jeśli chodzi o film, chym nudny , itp ale nie aż tak idiotyczny, nawet troche dramatyzmu....2 albo 3
rany... leciał meteor wielkosci całego miasta, a oni se na wzgórzu stali i patrzyli i nie dotarła do nich fala uderzeniowa!
HURRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAA JAKIE SZCZEŚCIE, OKLASKI, BRAWA, APLAUS - no pożygam się.... ta ich euforia rozstroiła mi żołądek!!!!!!!!!!!
ja sie jak zwykle prawie popłakałam jak znalazł cudem żonę:((buuuu jakie romantyczne tylko długich włosów indianina żal..
nie - bajka zakończyła się szczęśliwie:) Czas na ocenę będzie 4 i za szczury też 4 - 5 to jednak przesada ;pp
A tak aktorka z krzywą gębą to gwiazda takich filmów jak Mega pirania, Megaszczęki kontra megamacki, :)
Ja dam 3 za zepchnięcie katastrofy nawet nie na drugi ale na jakiś wręcz dwudziesty trzeci plan, jakbym chciał obejrzeć dramat rodzinny to bym pooglądał Klan xD
No to dobranoc wszystkim i chętnych zapraszam jutro na "Zabójcze promienie"
http://www.filmweb.pl/film/Zab%C3%B3jcze+promienie-2008-463720/discussion/Fanklu b+pulsu+zaprasza+29.07.2013+o+godzinie+20.00+na+TV+4%3A+Gdy+s%C5%82oneczko+za+mo cno+przygrzeje%2C+a+filtr+400+kremu+do+opalania+nie+starczy...,2254668
Poleci te 2 z dobrego serca. Wielką stopę za nudziarstwo zjechałem od razu jedynką, więc można świętować xD
dobranoc wszystkim :) ja póki mi prądu nie wywali, bo burza się zaczyna, świeże powietrze od tyg poczułam, to zobacze ten film piraniowy!!! :)