Dawno nie widzialem tak slabego filmu Moze ocena zbyt mocna ale zawiodlem sie jak nigdy i jestem w szoku tak pozytywnym odbiorem tego filmu.
Doskonale znam znaczenie tego pojecia, moze sie ujawniac na roznych plaszczyznach, nie tylko stricte takim jak jest definiowane.
A ty w końcu oszczędź sobie wstydu i przestań się kompromtować - z każdą wypowiedzią coraz bardziej się pogrążasz.
Faktycznie po trailerze i ocenie FW nastawiłam się na coś więcej. Film nie był zły ale też nie był wspaniały. Strasznie się dłużył a samo zakończenie no po prostu tragedia... Miałam nadzieje, że na koniec ją zabije.
Widzę że problemem było tutaj obejrzenie trailera, ja nie oglądałem, i film jest taki sobie, ale historia jest przerażająca. Prędzej zastanawiałem się czy jego siostra rozumiejąca w pełni tragiczność sytuacji (jedno zdanie gdy zapłakana na końcu filmu siedzi na podłodze w kuchni tego dowodzi) jej przypadkiem nie zabije. Po za tym rola Rosamund Pike przypomina troszeczkę Charlize z Monstera.
według jakich kryteriow oceniałes ten film,ze wyszła ci srednia 2..napisz jak mozesz..chetnie poszerze swoj swiatopoglad:D
nie ma się co wykłócać ,dla mnie film zaje.sty -klimat jak to u Finchera wgniata w fotel ,ponad 2 h a film chłonie się jak dobrego browca -świetne kino ,dobrze zagrane (Pike - zagrała tak że na sam jej widok ciary przechodzą po plecach)klimatyczna muzyka -kompletny ,bardzo dobry film .
ja tez jestem ciekawa czemu dales ocene 2 temu filmowi? zeby zaniżyc wysoka ocene na filmwebie? to ciekawe jakie oceny dajesz prawdziwym gniotom, bo skala musialaby byc chyba na minusie.
ten film jest na pewno wart obejrzenia, moze nie wszystkich zachwycic ale ocena 2 czy 3 to zenada jakas