Zagubiona kula

Balle perdue
2020
5,9 3,8 tys. ocen
5,9 10 1 3805
5,7 3 krytyków
Zagubiona kula
powrót do forum filmu Zagubiona kula

Zastanawia mnie jak on tym autem przebił się przez te trzy ściany oraz jak udało mu się uciec z komisariatu pełnego policjantów ale to mniejsza. Bardziej ciekawi mnie dlaczego oni tego auta nie spalili tylko ukryli oraz w czym odnalezienie tego auta miało pomoc Lino, przecież równie dobrze on mógł zastrzelić. Mimo wszytko spoko film.

ocenił(a) film na 5
Frano1948

W samochodzie była kula z broni tego gliniarza. To był dowód że to właśnie on go zastrzelił.

roberttorcida

Wiem że była tam ta kula, tylko nie rozumiem jak rozpoznaliby że to akurat tego gliniarza, kule są w jakiś sposób znakowane ?

ocenił(a) film na 8
Frano1948

W filmie pokazane było jak wzmacnia swoje clio, jak spawa, dodaje nitro itp. Czy by to wypaliło w realu ? Tego nie wiem

Gladiator1000

Pamiętam te sceny w których je wzmacniali, ale nadal wydaje mi się to po prostu nierealne.

ocenił(a) film na 6
Frano1948

Wyraźnie było pokazane, że to Quentin ukrył samochód na farmie. Rozwiązań może być kilka:
1. Mechanicy z dziupli w zmowie ukryli wóz z dowodami w środku, który mógłby być haczykiem na skorumpowanych policjantów panoszących się jak u siebie.
2. Quentin wiedząc, że jego "brat" uciekł, postanowił ukryć samochód w odludnym miejscu. Nie był aż taki głupi na jakiego wyglądał, wiedział, że to Renault może być potrzebne.

McFlyPL

Widocznie przegapiłem że to Quentin ukrył samochód.