Zagubiony

Lost
2004
5,8 383  oceny
5,8 10 1 383
Zagubiony
powrót do forum filmu Zagubiony

bez rewelacji, ale dobrze mi się to oglądało. Fabuła ciekawa. Facet na pustyni błądzi furą. szuka drogi do domu. Okazuje się jednak, że nie tylko rodzina w domu motywuje go by jechać dalej. Jest jeszcze ktoś za nim...
wykonanie jest dość oryginalne, co jakiś czas wplecione zostały porady dla kierowców odnoszące się mniej lub bardziej do sytuacji naszego bohatera.
Obsada jest w porządku, w sumie poza Deanem Cainem reszta pojawia się jedynie chwilami. Montaż i zdjęcia prezentują zadowalający poziom.
można obejrzeć, ale w sumie nie trzeba :]

kangur_msc_CM

heh dobra recenzja

ocenił(a) film na 7
kangur_msc_CM

Zgodzę się, że dobrze się oglądało, jednak nikt nie spodziewał się takiego zakończenia ;] Film dość interesujący ale zastanawia mnie jedno, jak to jest z tymi fonami :D W horrorach są pełne baterie i padają po 20 minutach użytkowania, a tutaj starsza Nokia wytrzymała tyle godzin rozmowy:P i ciągle full bateria:D Nie mniej jednak to tylko film i warto obejrzeć ;p

ocenił(a) film na 5
kangur_msc_CM

I ja się pozwolę, po dwóch ponad latach już, zgodzić. Szału jak to się mówi nie ma, ale jest przyzwoicie. Jest przyzwoity klimat przede wszystkim. A także - pomimo ryzykownego jednak zabiegu w postaci absolutnego podporządkowania filmu jednej postaci (i co by nie mówić o skądinąd ładnych zdjęciach jednej, być dla może wielu nużącej scenerii) - nie nudzi. Z całą pewnością nie jest to "dziadostwo do entej" albo "beznadzieja", jakby chcieli tego niektórzy. Niezła robota.