Otóż mieszkam w Gdyni i najbliżej i najwygodniej jest mi się wybrać do kina SilverScreen. Planowałam iść, wręcz bardzo czekałam na Becoming Jane w pol.kinach. Film ukazał się u nas 14 września(pt), w poniedzialek 17 rozpoczynał sie Festiwal Filmów w Gdyni i nie było możliwości ogladania niczego innego niż produkcje festiwalowe. I tak było aż do 21.09. Pech chcial,że przez caly tydzień od 13-20 leżalam w lózku. Potem szkola i nadrabianie zaległości i juz umówilam się ze znajomymi , że idziemy w ta sobote(28). Dziś patrzę na repertuar, a tu co?? Dziś ostatni dzień w Silverze jest Zakochana Jane. Od piątku juz nie ma jej w repertuarze!!! Jak tak można?!! 8 dni w kinie??!! Porażka!!
Ja też jestem zdziwiona tak krótkim wyświetlaniem "Jane". Jeżdżę do kina do Wrocławia i puszczają go już tylko w Multikinie i to na jedną godzinę. Jutro jadę, bo przecież muszę obejrzeć zanim wycofają.
Również miałam w planach jechać właśnie do Wrocławia, ale kurcze w weekend już nie wyświetlają, a w tygodniu godziny mi zupałnie nie pasują....